Prezident Petr Pavel a summit NATO
Hodlám se zúčastnit summitu NATO, oznámil Pavel Babišovi
Prezident Petr Pavel se hodlá v souladu se svým ústavním postavením zúčastnit summitu NATO v Ankaře, napsal premiérovi Andreji Babišovi (ANO). Odkázal na Ústavu či dlouhodobé zvyklosti.
Aneb když se ústava vykládá jak se to zrovna hodí opozici. A ještě si PePa dovolí se odkazovat na zvyklosti, po tom co předvedl v souvislosti se jmenováním vlády.
V podstatě uz nepotřebujeme humoristické časopisy typu Dikobraz. Čubička to zastane.
Tohle na mne vykouklo dnes na XK, možnost komentovat je tam omezená, tak to dávám aspoň sem.
Že mne se na to ZASE nikdo neptal.
Marně přemýšlím, co ses tímhle příspěvkem snažil sdělit.
No že se ho nikdo neptal a tak ten výsledek asi nebude pravdivý. Nicméně jsem za posledních 5 let byl 2x telefonicky dotazován v nějaké anketě a vždy byl tázající z moji osoby na mrtvici. Jednou to bylo kvůli bankám (nemám účet v žádné bance) a jednou to bylo o poslechu rádia (jelikož mám absolutní hluch tak mi muzika nic neříká a rádio jenom ztišuji či vypínám jelikož je to doména manželky) a tak už se mě nikdo na nic neptá. Ještě se můžou zeptat na pití kávy či čaje, jelikož ani jedno nepiji.
Nikdo se te neptal, protože to je zase jeden z výzkumů:
Staci, kdyz bude polovina dotazovaných z Prahy...
Taky musíš na dotazy vybrat přesné místo například, před bankou, před klenotnictvím atd. Prostě té dotazníkové akci musíš jít naproti a neptat se před Armádou spásy.
Oni se ale ptají doma na náhodně vytipovaných adresách.
Jak výběr dotazovaných probíhal, je uvedeno zde: https://cvvm.soc.cas.cz/images/articles/files/6230/pi260429.pdf