Prezident Petr Pavel a summit NATO
Hodlám se zúčastnit summitu NATO, oznámil Pavel Babišovi
Prezident Petr Pavel se hodlá v souladu se svým ústavním postavením zúčastnit summitu NATO v Ankaře, napsal premiérovi Andreji Babišovi (ANO). Odkázal na Ústavu či dlouhodobé zvyklosti.
Aneb když se ústava vykládá jak se to zrovna hodí opozici. A ještě si PePa dovolí se odkazovat na zvyklosti, po tom co předvedl v souvislosti se jmenováním vlády.
V podstatě uz nepotřebujeme humoristické časopisy typu Dikobraz. Čubička to zastane.
Bylo by docela dobré, kdyby u takového "průzkumu" bylo uvedeno, kolika lidí se ptali (a kolik z nich jim odpovědělo a neposlalo je do prrrdele).

Tebe furt séře, že Babiš volby s Pavlem prohrál, co? Prostě se s tím smiř
Lidi většinově (volit mohli všichni, ne jen nějaký vzorek) poslali do prrrdele právě Babiše.
Zajímavé, když se v průzkumu daří Babišovi, ANO, Okamurovi, Raichlovi a podobným, nikdo se neozývá, že je to tzv. "průzkum". Jak ale tito neuspějí, hned je plno dohadů, zda to není cinknuté, Přitom to, že jindy to vychází dobře Babišovi, by mohl být i pro ně dostatečný důkaz o čistotě - kdyby to chtěl kdokoliv přiupravovat, tak snad by nenechal Pekarové-Adamové (či kdo tumu dnes velí) 3% a ANO by nemělo 30 či 35.
Ale všeho dočasu, příště může být na hradě Babiš. Obzvláště, pokud splní všechny předvolební (catch all) sliby. Zatím akorát občas zkouším stát před barákem s otevřenou hubou a čekat na ty pečené holuby, či alespoň na vrácení toho, co nám prý Fiala ukradl. Kde nic, tu nic…
Všechny průzkumy jsou stejně k hovnu. Podstatný je výsledek u voleb.
Průzkumy se dají dělat tak, aby vyšly podle zadavatele, může se to pak dát do médií, ale opět - průzkum nejsou volby.
Já bych Babišovi klidně dal šanci, ať nám vrátí, co Fiala vzal, akorát nevím, co mi Fiala vzal, nic mi nechybí.
Spíš mě sere, že Babiš (nejen) kvůli imunitě nedělá to, co by měl - tedy být silným předsedou vlády. Zatím to vypadá, že mu ten bordel, co předvádějí jeho podřízení z minoritních stran, na hranici průchodu do Sněmovny, vyhovuje, protože to dokonale odvádí pozornost od jiných machinací. Jo a taky pokračuje prožírání peněz, co nemáme.
https://www.seznamzpravy.cz/clanek/domaci-zivot-v-cesku-slevu-75-procent-na-jizdnem-planuje-vlada-od-ledna-pristiho-roku-299393
Jsme bohatý stát.