Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Prezident Petr Pavel a summit NATO

Hodlám se zúčastnit summitu NATO, oznámil Pavel Babišovi

Prezident Petr Pavel se hodlá v souladu se svým ústavním postavením zúčastnit summitu NATO v Ankaře, napsal premiérovi Andreji Babišovi (ANO). Odkázal na Ústavu či dlouhodobé zvyklosti.

Aneb když se ústava vykládá jak se to zrovna hodí opozici. A ještě si PePa dovolí se odkazovat na zvyklosti, po tom co předvedl v souvislosti se jmenováním vlády.

V podstatě uz nepotřebujeme humoristické časopisy typu Dikobraz. Čubička to zastane.

https://www.novinky.cz/clanek/domaci-hodlam-se-zucastnit-summitu-nato-oznamil-pavel-babisovi-40572155

Jsou zobrazeny jen nové příspěvky. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Tohle na mne vykouklo dnes na XK, možnost komentovat je tam omezená, tak to dávám aspoň sem. Že mne… nový
Yarda 05.05.2026 06:09
Yarda
Marně přemýšlím, co ses tímhle příspěvkem snažil sdělit. nový
Wikan 05.05.2026 08:09
Wikan
No že se ho nikdo neptal a tak ten výsledek asi nebude pravdivý. Nicméně jsem za posledních 5 let by… nový
nerady 05.05.2026 09:22
nerady
Nikdo se te neptal, protože to je zase jeden z výzkumů: Průzkum se konal od 27. března do 8. dubna… nový
Jan Fiala 05.05.2026 12:03
Jan Fiala
Taky musíš na dotazy vybrat přesné místo například, před bankou, před klenotnictvím atd. Prostě té d… nový
nerady 05.05.2026 13:52
nerady
Oni se ale ptají doma na náhodně vytipovaných adresách. nový
Wikan 05.05.2026 14:36
Wikan
Staci, kdyz bude polovina dotazovaných z Prahy... Jak výběr dotazovaných probíhal, je uvedeno zde:… poslední
L-Core 05.05.2026 14:39
L-Core

No že se ho nikdo neptal a tak ten výsledek asi nebude pravdivý. Nicméně jsem za posledních 5 let byl 2x telefonicky dotazován v nějaké anketě a vždy byl tázající z moji osoby na mrtvici. Jednou to bylo kvůli bankám (nemám účet v žádné bance) a jednou to bylo o poslechu rádia (jelikož mám absolutní hluch tak mi muzika nic neříká a rádio jenom ztišuji či vypínám jelikož je to doména manželky) a tak už se mě nikdo na nic neptá. Ještě se můžou zeptat na pití kávy či čaje, jelikož ani jedno nepiji.:-)

Nikdo se te neptal, protože to je zase jeden z výzkumů:

Průzkum se konal od 27. března do 8. dubna a zúčastnilo se ho 1031 obyvatel Česka starších 15 let. Kvůli změně metodologie nejsou výsledky srovnatelné s výsledky předchozích průzkumů do roku 2024, upozornilo CVVM.

Staci, kdyz bude polovina dotazovaných z Prahy...

Zpět do debat Přispět do debaty Nahoru