Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Afera Filia Turka

Tohoto pana som kedysi davno pravidelne sledoval lebo ma zaujal svojim kultivovanym prejavom a rozhladom. Nicmenej som uz pred rokmi prestal sledovat, pretoze som zistil, ze rozprava sice pekne, ale keca...co keca, doslova klame a to aj vo veciach, v korych by mal byt doma. Je vidiet, ze je to nohsled Vaclva Klausa st.
Kto nevie tak teraz Denik N vytiahol nanho jeho aj 15 rokov stare prispevky zo socialnych sieti, po nete behaju aj videa, kde si pochvaluje pernicek, dviha pravicu a pod.
Co ma na tejto afere zaujalo je jeho detska obrana, napriklad...bol som mlady a nafackoval by som si(to je ta najserioznejsia), cez chodim do krcmy, kde sa ozerem a poziciavam mobil neznamym ludom(to ako fakt???), potom to je kampan(to uz opakuje po Babisovi), nie vsetko je pravda(fakt a co je a co nie je?)...ostatne si uz ani nepamatam, ale viem, ze mi to dost dvihalo obocie.

Vyborne su prispevky jeho podporovatelov, ktori za tym vidia kampan lebo on by mohol zatocit s byvalou vladou(what???), a dokonca argumentuju, ze sa to vytiahlo az po volbach...co je divne lebo keby mam takyto material na neho vytiahnem ho logicky pred volbami a nie az po volbach, kde Turek dost uspel.
Krasna je obhajoba aj jeho stranickeho sefa Macinku, ze jeho nevymenovanim za ministra sa popiera vola ludu lebo Filip Turek mal najvyssi pomer kruzkov v pocte hlasov, ktore strana dostala...naco vyborne zareagoval Ludek Stanek, ze si zalozi stranu, hlas mu da zakruzkuje ho jeho mama a bude mat 100% zhodu medzi kruzkami a volebnymi hlasmi.

Som dost zvedavy ako zareaguje Adrejko Babisovie.

Jsou zobrazeny jen nové příspěvky. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Hosi ja pozerem, ze mam asi najlepsi prehlad o tom, co sa deje vo vasej politike lebo sa nestiham di…
fleg 21.10.2025 14:19
fleg
A já jsem zase vcelku přesvědčený, že Turek ministr nebude. Že by si Motoristé obětovali svá místa v…
Wikan 21.10.2025 15:30
Wikan
No...oni vedia, ze cela ich strana stoji a pada na jeho osobe...keby neni Turka v parlamente nie su…
fleg 21.10.2025 16:43
fleg
No však on z politiky nevypadne a nějaká funkce se pro něj určitě najde. Jen to nebude ministr. nový
Wikan 21.10.2025 18:28
Wikan
Zabudas na ego...FT je typicky egomaniak, druhak ta stranka a Macinka by to brali ako porazku, takze… poslední
fleg 22.10.2025 11:01
fleg

Hosi ja pozerem, ze mam asi najlepsi prehlad o tom, co sa deje vo vasej politike lebo sa nestiham divit nad vasimi teoriami...a to nemyslim len JaFiho tentoraz.
Cela teoria, ze kompro na FT vytiahol AB ma jednu vaznu trhlinu.
AB hrozi trestne stihanie ak ho vydaju, a preto bytostne potrebuje hlasy SPD aj Motoristov. S ich hlasmi ma istotu, ze ho nevydaju a on nepojde pripadne sediet.
Takze cela afera okolo FT AB evidentne nevyhovuje, kedze je v patovej situacii, ked nechce FT na poste ministra zahranicnych veci, ale zaroven Macinka odmieta nominaciu ineho cloveka.
S SPD pozametal, ked s nimi dohodl nominacie odbornikov...samozrejme, ktori su mu nakloneni, takze tam to zahral majstrovsky. Je to staty lisak ten nas Andrzej.:-)
Ale Motoriste sa nechcu FT vzdat, pretoze im ide o celu stranu v tomto pripade a zatial to vyzera, ze AB bude musiet ustupit, pretoze keby nie hrozi mu, ze ho poslanecka snemovna vyda na trestne stihanie.
A on podla mna ustupi lebo ako som pisal vyssiel...AB uz viackrat vyhlasiel, ze zahranicnu politiku CR robi premier. Tym je vsetko povedane a urcena aj uloha ministra...chodit kade-tade, ale robit bude to, co povie AB.

Zabudas na ego...FT je typicky egomaniak, druhak ta stranka a Macinka by to brali ako porazku, takze preto na tom trvaju. Keby mali rozum tak ustupia a vyjednaju si za tento zbytocny post nieco ine...kde sa da kradnut ovela lepsie;o).

A nezabudaj su to amateri oproti AB...na AB mali jednu jedinu paku....vydanie/nevydanie na trestene stihanie a ti blbci (SPD+Motoriste) si tento jediny naboj vystrelili uz davno pred vyjednavanim, ked prehlasili, ze AB na trestne stihanie nevydaju.
Takze teraz s nimi zameta a oni sa divia, ze preco.
Ab si s nimi teraz profesionalne vytiera prdel.

Zpět do debat Přispět do debaty Nahoru