Ludwiga nepoznam, 45k bez DPH za 2h prednasku je...je viac ako dost, ale tu ma maslo na hlave hygiena a nie on, ked si to objednala. Za mna vyhodene peniaze, ja so na par skoleniach bol, boli super, ale skolit sa musi cely den a urcite v skupine 4-8 osob, pretoze jeden skolitel viac ludi nezvladne. Navyse prednaska je o nicom, nie je tam moznost na diskusie, vymenu nazorov, prakticke ukazky a pod.
K jeho AI a Stitu demokracie sa vyjadrit neviem, netusim o co ide a tazko budem vediet posudit tie pripadne vystupy.
K armade...armada si cvicili svojich expertov v inforcnom boji, takze chapem, ze niekde cvicit museli, ale zbierat kompro na politikov je pomerne siroky pojem, takze ak ich ideme obvivnit bolo by dobre vediet, co robila (sledovala, odpocuvala, archovavala...?) a v akom rozsahu.
Pokial napriklad sledovala politikov v rozsahu celeho politickeho spektra za mna by to bolo ok.
Pokial len sledovala ich socialne siete a archivovala ich za mna ok.
Pokial sledovala prorusky orientovanych, pripadne s konexiami na vychode za mna ok...Rusko sa verejne vyhrazalo viackarat znicenim CR, CR je na zozname nepriatelskych statov RF, takze je namieste sledovat ich operacie na uzemi CR.
Podla neoficialnych statistik od isteho pana z oblasti sudnictva Meta za poslednych 5 rokov(tusim) vyhovala 63 zo 70 ziadost ceskej strany o vydanie obsahu profilov uzivatelv, ci uz sa to tykalo zmazanych, alebo sukromnyh sprav. Vela ludi si mysli, ze kedze ide o zahranicnuspolocnost mimo jurisdikcie CR, ze su v pohode, ale Meta byva velmi napomocna ak ide o oficialne ziadosti uradov.
Toto je problem dnesnej spolocnosti...mame nejake dokazy/indice, ze sa nieco stalo...ale my neriesime, ci sa to stalo a ak sa to stalo preco sa stalo...my riesime preco to vyplavalo na povrch teraz, my riesime ako to vyplavalo na povrch...proste uplne nepodtstatne veci, ktore mozeme riesit ak by sa ukazalo, ze to vsetko bolo trebars vymyslene.
Priklad...obvinim ta, ze si plateny prorusky trol. A ty namiesto toho, aby sme sa bavili a dokazovali si navzajom, ze, ci si alebo nie zacnes riesit odkial to viem a preco som to vytiahol prave teraz a nie pred pol rokom.
P.S. Cela ta teoria, ze na Turka je robena kampan ma u mna vaznu trhlinu...ak by som mal na neho nieco a chcel robit kampan vytiahnem taketo nieco pred volbami a nie az po nich...to nacasovanie nie je zdaleka idealne.