Kto ma taku predstavu? Mozes byt konkretny? Tvoja oblubena petikolka?
Konkretne?
OT:
Pre 2 dnami som bol na domovej schodzi. Mame tam aktivnu dochodkynu, rozhadana je s kazdym, nema dokoncenu zakladnu skolu a v zivote moc toho nedokazala.
Na schodze bezne na mna vola hliadky policie, len preto, ze ona si mysli, ze na schodzi nemam co robit. podala na mna trestne oznamenie a neustala ma obvinuje, ze som znicil strechu, ze poskodzujem zariadenia ineho providera...atd.
Vsetko bez dokazov, vzdy to len tvrdi.
Aby si si nemyslel, ze je to problem len so mnou tak na schodzi sa hadala s dalsimi 5 ludmi, korych obvinuje tiez z roznych veci...ze kradnu, ze si objednali opravu do bytu, ze poskodili schodiky pri vchode a pod.
Rovnake problemy ma s pracovnickou spravcovskej spolocnosti a s jej riaditelom.
Ak priklad este uvedime, ze odmieta dat kluce zo spolocnych priestorov, kde sa uskladnuju napriklad bicykle s odvovodnenim, ze kto nema bicykel nema na tie kluce narok.
Chapes kam tym mierim?
S tymto clovekom sa neda debatovat.
Tento clovek si vymysla za pochodu, na nic nedoda dokazy, vzdy ta len z niecoho obvini...samozrejme verejne pred ostatnymi.
Pise anonymne udania kade tade.
Zly a navyse sprosty clovek, ktory s nikym nevychadza.
Teorrizuje cinziak a vacsina ludi jej nekladie ziaden odpor lebo chce mat pokoj.
Ako demokraticky k nej podla teba pristupovat?
Nijako, na tupeho cloveka plati len tupa sila, v najblizsich dnoch idem vyvrtat zamok z kocikarne, pretoze odmieta odovzdat kluce, vymenit ho a to iste sa spravi aj s miestnostou, kde je kamerove NVR.
Pretoze uz roky sa ju ludia snazia demokraticky odstranit a nejde to.
Ak sa nieco odhlasuje ona si obeha ludi s prezencnou listinou, do kotrej potom dopise perom, ze sa tykala toho, aby bola spravcom kameroveho systemu a takto sa obhajuje, ze ona je v prave.
Obcas mi ju pripominas v tom, ze vzdy vytiahnes v debate nejake podpasove tvrdenie, ktore absolutne nemas nicim podlozene a trvas si nom. presne ako ona pricom tvoje tvrdenie nedava ziadnu logiku...a casto si protireci s inymi tvrdeniami.