JaFi to nie je ziaden asocial, je to len zly a sprosty clovek, navyse s manipulativnymi sklonmi, cize napriklad vie postvat inych proti tebe.
Ono aj pripadnu sudnu zalobu b som mohol prehrat aj ked mam nahraty rozhovor, kde mi slubuje, ze za odplatu sa postara, aby do mna uz nikdy nikto neskakal...krasna ukazka vydierania.
ALe ako povedala moja advokatka...je tu sanca, ze to prehras, ze to ohovaranie, to tahanie sa po sudoch, uradoch a podobne bude interperetovane len ako pravo na jej nazor...na jednej strane dochokyna vs podnikatel...+ mama mi hovori nechaj ju tak, ved ju pozname cely zivot, kedysi byval na rovankom poschodi ako my.
Ale vratme sa k ebe a k tvojim antipatiam a vymyslom a domnienkam, ktore podavas ako fakty.
Tvoje tvrdenia casto postradaju nielen dokazove bremeno ale aj elementarnu logiku, kde si protirecis a pridavas k faktom nieco co tam naozaj nepatri...svoje pocity a svoje teorie.
Skus byt viac nad vecou, ja tiez nemusim Turka napriklad, ale uznavam jeho vseobecnu rozhladenost, jeho kultivovany prejav a sarm a ze veci podava pomerne zrozumitelne.
Zaroven viem, ze je to casto neznalek, demagog a klamar, lebo som ho uz velakrat pristihol pritom, ze doslova klame...aj to je jeden z dovod preco som ho uz asi 2 roky dozadu prestal sledovat.