Na dovolenou k moři?
Vyskočil na mě článek o všelijakých nástrahách na turisty, zpravidla někde u moře či památek, __klik__
Rozumím celkem tomu, že do pětihvězdičkové restaurace nebo kostela se nemá chodit v plavkách. Pochopím i zákaz veřejného pití alkoholu ve městech, proto v USA pijí všichni z flašek v papírových sáčcích. Ale pokutovat někoho za "příliš dlouhé selfie" či za to, že kufr na kolečkách člověk nenese, ale táhne? Za to, že někdo kousek od divadla jí?
Napadla mě okamžitě odpověď, shodná s odpovědí Napoleonovy gardy u Waterloo, aby se vzdali - CoCoChanel jistě ví, co myslím .
Ať si místní, při snaze turisty maximálně oškubat, svou dovolenkovou lokalitu narvou do špic. Na***t.
--------
Grilovat se u moře se určitě nechystám, nikdy mě to moc nelákalo, jen reaguji na ta občas opravdu pitomá pravidla.
Predstav si, ze bys mel pred svym barakem sochu nejakeho svateho. Kazdy den by ti tam putovaly tisice poutniku, kteri by si tam posedavali, modlili se... Po nich by kazdy den zustaly odpadky.
Nejen, ze bys nemel klid, protoze bys mel porad pod okny davy, ale ani soukromi. Poradne bys nemohl kvuli davum vyjet s autem. Nebyl bys (vcetne tvych sousedu) nastvany a nechtel, aby se s tim neco delalo?
Stačilo by vyměnit tu sochu za někoho naprosto neznámého...
Resime, proc se bouri mistni proti navalum v turisticky proflaklych mistech.