Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Turek mal nehodu

Tak najhrantejsia hranatost sla po Prahe jak debil a kedze sa mu nepacila kolona chcel ju obist cez odbocvaci pruh. Bohuzial v krizovatke prave prechadzalo auto na prevoz krvi so zapnutymi majakmi a hukackami a kym vsetci poslusne stali Turek to donho napalil.
A to by nebol Turek, aby sa zase neobhajoval jak malej Jarda.
- media klamu nebola to sanitka
- media klamu vodic nie je tazko zraneny a hned mu bezal na pomoc
- on siel na zelenu a tak je v tom nevinne
atd

Turek si mysli, ze ludia zeru seno.
Na krizovatke siel jasne v odbocovacom pruhu zvysenou rychlostou rovno...to, ze nechce odbocovat dolava ukazovala jeho rychlost aj smerovka, ktoru ten debil vyhodil smerom doprava, lebo sa chcel zaradit za krizovatkou do tych rovnych pruhov.
Vsetci na krizovatke poslusne stali na zelelnu, ale jemu to divne nebolo a pdhadom tak v 80-100km rychlosti sa do nej vrutil.

Ten chlap uz snad ani nemoze klesnut nizsie.
ALe najhorsie na tom je, ze jeho jeho ultrafans to vidia ako mediallny lync a hlavne, ze sa nikomu nic nestalo...zaujimave, ze nikto nespomina fakt, ze ta krv asi bola niekde potrebna a ze pacient, ktory ju nedostal vcas moznos vykrvacal na operacke.
Ale hlavne, ze Turek je furt hranty idol mladeze.

Jsou zobrazeny jen nové příspěvky. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Videl jsem video, jak uplne stejne jel policejni Kodiaq - odbocovaci pruh a nasledne rovne (bez maja…
Jan Fiala 15.07.2026 19:00
Jan Fiala
Jafi, co chces na tom vysetrovat? Videl si video? Auto sa vo vysokej rychlosti vruti do odbocovacieh…
fleg 15.07.2026 21:46
fleg
Znovu a ponalu pro ty, co chapou pomaleji. Ja neobhajuju Turka, ja ukazuju na "nestrannost" toho, ja…
Jan Fiala 15.07.2026 22:07
Jan Fiala
Takže abys byl uspokojen, tak se tady o Turkovi prostě bavit nebudeme, protože o průserech ostatních…
Prasak 15.07.2026 22:20
Prasak
Ale prdlajz. Udelal chybu? Pak si to odskace. Byt to na Novinkach, tak uz je verejne sťatý na starem…
Jan Fiala 15.07.2026 23:22
Jan Fiala
JaFi tebe unika kopec veci. Ukazujes mi policajtov co porusili pravidla...wau a co akoze? Prestaneme…
fleg 16.07.2026 16:13
fleg
Opakuju znovu, ze se bavim o nezaujatem informovani, ktere vsak tezko muzu cekat od zaujatych platku…
Jan Fiala 16.07.2026 17:14
Jan Fiala
Opakujem, co chces vysetrovat? Preco tam pleties cubicku? Mas x videi, z roznych uhlov, ktore usvedc… poslední
fleg 16.07.2026 20:29
fleg

Videl jsem video, jak uplne stejne jel policejni Kodiaq - odbocovaci pruh a nasledne rovne (bez majaku). Asi je to tam bezne.
Fleg vsechno vi, prispevek plny expresivnich vyrazu. Proc nepockas na vysledek vysetrovani? Turka se zastavat nechci, ani mu "nefandim". Pripominas mi politiky, kteri meli po dopadu rakety v Polsku okamzite jasno, ze je ruska a aktivovali clanek 5.

Spis si ctu prispevky o tom, jak se meri dvojim metrem. Kdyz pred 2 lety projel ministr Vyborny mestem pres 90km/h a prisel o ridicak, zadny hon na čarodějnice nenastal. Zadne odvolavani, volani po vzdani se mandatu... Protoze byl z te spravne party, coz Turek neni. Stalo se to v prosinci a zacalo se o tom psat az v dubnu, kdyz to prasklo, jinak by to nase progresivisticka media uplne vymlcela.

Jafi, co chces na tom vysetrovat? Videl si video?
Auto sa vo vysokej rychlosti vruti do odbocovacieho pruhu.
Vo vysokej rychlosti ignoruje sipky a ide cez krizovatku rovno, dokonca sa sam prezradza tou smerovokou do prava.
Auto jasne videlo, ze vsetci vodici v priamych pruhoch napriek tomu, ze maju zelenu stoja, ale ignorovalo to.
A nasledne sposobilo nehodu.

Co prosim ta este viac chces?

Btw s Vybornym je to cisty whataboutizmus...Vyborny do niekoho nabural? Niekoho zranil? Nie porusil pravidla a to je cele. Mal odstupit? Ano mozno mal.
Ale preco by sme sa mali s tym zapodievat? Toto nie je preda prvy Turkov preslap, takze dokedy ho budes obhajovat tym, ze a co henti v minulosti?

Znovu a ponalu pro ty, co chapou pomaleji.
Ja neobhajuju Turka, ja ukazuju na "nestrannost" toho, jak aktivisticka media (novinky, seznam apod.) informuji.
S Vybornym to byl jen priklad. Pokud by to byl politik byvale opozice (dnes vlady), bylo by to rozmaznute stejne jako ted Turek. Takto se jim to podarilo drzet v tichosti 4 mesice nez se to provalilo.

Koukni na tohle:
https://www.facebook.com/share/r/1ACfgyzbYX/
A koukni na to znaceni na silnici

Ale prdlajz.
Udelal chybu? Pak si to odskace. Byt to na Novinkach, tak uz je verejne sťatý na starem namesti, mozna by ho mohli predtim ponorit v kosi do Vltavy, aby se priznal.

To, ze Praha je pod Hribovym vedenim totalne rozjebana je fakt. Zeleni mozci jako on se z Prahy snazili udelat misto nepratelske autum. Tohle jsou jen dusledky.

Koukni se na to video, co jsem tu daval a podivej se na to znaceni.

JaFi tebe unika kopec veci. Ukazujes mi policajtov co porusili pravidla...wau a co akoze? Prestaneme sa bavit o Turkovi a zacneme o policajtoch? Mozme, v inom vlakne, co povies?
Turek okrem toho, ze porusil pravidla tak pravidelne klame a vyhovara sa ako maly chlapec. Od chlapa jeho formatu (teda formatu akym sa snazi posobit) by som cakal nieco ine.

Nove info...on sa najnovsie obhahuje tym, ze vodicovi, do ktroreho nabural tak mu vlastne svojim manevrom zachranil zivot....on chcel ist dolava (prve klamstvo, smerovku mal hodenu doprava)), ale videl sanitku, a preto to jemne stocil doprava, aby donho nenarazil.
A tu je krasne vidiiet ako klame...sanitka mala naraz v oblasti praveho zadneho kolesa, takze si dovolim tvrdit, keby Turek sielo dolava, alebo dokonca siel len rovno tak donho nenarazi, ale tym, ze chcel ist do prave pruhu prave tymto manevrom sposobil nehoda.
A ten debil to vydava este za to, ze on tym manevrom zachranil zivot toho cloveka?
Co tu fakt uz vsetci ako seno zereme?

Opakuju znovu, ze se bavim o nezaujatem informovani, ktere vsak tezko muzu cekat od zaujatych platku typu cubicky.
Za mne cekam na vysledek setreni. Vzhledem k tomu, ze bude pod dohledem tech "nezavislych" medii, tak by snad melo byt OK.
To, ze Turek je narcis nezpochybnuju. Jeho vymlouvani je na urovni vrchniho magora ze STAN, ktery dal sifrovany telefon detem na hrani.

K tomu tvemu popisu nehody. I kdyby odbocoval doleva, tak ta odbocka je az za kolejemi tramvaje...
Tady mas pohled z druhe strany, abys videl, kam se odbocuje a kolik aut tam opravdu odboci

https://www.facebook.com/share/v/1L7GKZQGmd/

Opakujem, co chces vysetrovat? Preco tam pleties cubicku?
Mas x videi, z roznych uhlov, ktore usvedcuju Turka, ze nehodu sposobil a ze po nehoda viackrat klamal.
Najnovsie ho usvedcuje to, ze ta Fabia schytala naraz do prave zadneho kolesa skoro az na urovni kufra a to znamena, ze keby to netocil doprava tak by sa s nou nezrazil.

A ty ako vzdy meles, cubicka, media, a co henten minister a co tito policajti...naco?

Neriesme jednoduche veci prilis komplikovane, stacilo napisat....pozrel som si video a myslim si, ze Turek je vinny anpriklad.

Btw ja som necital ani jeden clanok o tom, takze ma cubicka a spol nemohla ovplyvnit.
Videl som len videa a Turkove vyjadrenia.

Zpět do debat Přispět do debaty Nahoru