Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Turek mal nehodu

Pisal som ti jasne, ze som necital jediny clanok a videl som len video a potom vyjadrenia Turka.
Preco potom pises, ze pocuvam len jednu stranu???

Nasledne som uz videl xy videi, kde Turka obhajovali alebo naopak rozoberali nehodu.
Obahjoba Turka je postavena na jedinej veci...vozidlo s krvou slo prirychlo a on mal zelenu.
Na tu rychlost Fabie nemaju ziadne dokazy, aj ked aj ja odhadujem, ze tych 70-80 km/h mohla ist aj ta fabka.

Proti Turkovi svedci niekolko veci.
Siel min 80km/h...to sa da lahko vypocitat z videa z nehody, kedze tam mas vzdialenost a cas.
Siel v pruhu, ktory je odbocovaci, ale v krizovatke pokracoval rovno s jasnym zamerom vyhnut sa kolone v rovnych pruhoch.
Kedze sa chcel zaradit do pruhov na protistrane strhol pred nehodou volant doprava, cim zachytil zadne koleso Fabie a nabural do nej...ak by siel rovno a netocil tym volantom doprava vozidlu sa vyhne.

V prospech Fabie navyse hovori fakt, ze mala zapnute vystrazne svetla aj zvukovu sirenu.

Tu krizovatku poznam, ked sme v Prahe vzdy byvame nedaleko, super ubytovanie, jedine, co trosku vadi je hukanie sanitiek kvoli nedalekej nemocnici.

Preco sem stale tahas media a lidove soudy? Ja Turka nesudim, ale vlastny nazor na nehodu snad mat mozem nie?
Ano Turka nemusim, je to podla mna narcis s detskym nahladom na svet, ale ak by v tom bol nevinne kludne sa zanho postavim.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat