Kdo platí na schůzce?
https://medium.seznam.cz/clanek/lyssa-nox-sex-jako-spropitne-1-dil-proc-je-placeni-napul-kastraci-muze-a-vstupenkou-do-friendzone-239380
Zajímavý článek, tam nemohu diskutovat, třeba se diskuse rozproudí i tady.
Když pozvu dámu na frťana nebo na kafe, tak mám zásadu: "Když já zvu, tak já i platím". A na sex nemyslím. zaplatí se mi ten čas co mi dáma věnuje na schůzce.
Ale mlčky předpokládám, že dáma pochopí jaká je moje finanční situace a neobjednává si nejdražší vína abych si na ně musel brát hypotéku.
Když dojde na placení a dáma chce platit svou útratu, tak ji navrhnu, že příště bude platit ona.
Pokud jde o sex, předpokládám, že otázku placení mají ti dva už vyjasněnou.
Stala se mi věc:
Jednou jsme měli se společností na taneční zábavě zamluvený stůl, ale přišel jsem jen já, tak jsem řekl číšnici, že ostatní místa jsou volná. Posadila ke mně jednu starší paní, celkem sympatickou, tak jsme si dobře zatancovali i popovídali. Když se mělo platit, napadlo mě, že zaplatím za oba, když jsem se dobře pobavil, že mě to finančně nezruinuje, ale paní se sápala na kasírku hned jak přišla k našemu stolu, že zaplatí za sebe.
No budiž.
Ale pak mi vyčetla, proč jsem za ni nezaplatil.

Jiný kraj, jiný mrav.
Kdysi se mi doneslo, naši pracovníci byli snad v Bulharsku, tam zapadli do nějaké krčmy, ke stolu pozvali nějakou místní krasavici, když chtěli zaplatit i to co ona vypila tak to rozhodně odmítla. Že u nich je zvykem, že když žena za sebe nechá zaplatit, tak se předpokládá, že s plátcem odejde na pokoj.
Pokud žena dá sex za zaplacenou večeři - no, možná takové jsou, já jsem se s žádnou podobnou nesetkal a ani po tom netoužím.

A pokud mi dáma nestojí za to, abych za ni zaplatil večeři, tak takovou nikam nezvu.
Bulharský holky nechtějí být nic dlužný. Ale je to pak docela jednoduchý, při placení chlap hned ví, zda si pak vrzne, nebo ušetří.