Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Kdo platí na schůzce?

nebo svině, co se chce jen zdarma luxusně nažrat.

Uj, to by bylo šampaňské, kaviár, steak, až bych se nažral a ožral, nechal bych na židli bundu s tím, že se jdu vyčurat, a už bych se nevrátil.

Nepovažuji se za krásného, ale s holkama jsem problém neměl a "v mladších letech“ jsem si užíval v podstatě každý víkend. Za sex jsem nikdy neplatil, naopak mi byly nabídnuty peníze nebo vzájemné uspokojení ze strany ženy, když jsem pobýval v Barceloně. Nebylo mi vic jak něco po dvaceti a šlo v podstatě o bar, kde byly 25–45leté ženy, co hledaly společnost na večer. První věta zpravidla: „Ahoj, jak se jmenuješ, dáme si panáka?“ :)

Mé maximum jsou tři za jeden večer, ve dvou různých městech. Nebavím se o klobáskách co mají kozy jak věšáky nebo kokršpaněl uši.
Ženských mám i hodně kamarádek, ale co si budeme říkat, zpravidla když se chce týpek kamarádit s mařkou, nebo ji někam zve, tak je to často proto, že je do ní zabouchlej.

Bohužel, mezi 15–19 jsme byli parta 5–6 typků (mikiny s kapucou Sepultura což zacalo být v mode, velcí borci), z toho tři byli fakt kámoši. O jednoho jsem přišel kvůli tomu, že na mě extrémně žárlil.
Pak jsem o proti teplakově Kloboukam u Brna preferoval lidi z Hustopeč, lepši mentalita, supr lidi.

Z mé strany respektuju pravidlo, že na kámošovu holku se nesahá, ani po tom, co se rozejdou. Ta jeho mařka mě jednou v Kloboukách na Motorestu Podkova, na té diskotéce dole v té "díře“, někdy kolem třetí ráno když jsem dojel z Hustopeč si přisedla, a byla hodně iniciativní, cekal sem kam az zajde, alo zaslo to az tak ze mi ho bafla. Pak mě táhla zarukárv na záchod, stáhla si tanga a tam jsem řekl stop chodíš s kámošem, nemohl bych se mu podívat do očí. No pravda je i ze jsem byl navatý jak cap, takže ..

Tři měsíce potom jsem se rozešel s přítelkyní (kvuli které jsem na zacatku vztahu zacal kourit LM - ka, jakože Lucie & Michal), docela bolestiva zkusenost, a ten zmrd po ní hned šel. Pokoušel se ji sbalit, jezdil za ní vtírat až do Mutěnic (vesnice tam u nás), čímž mě fakt nasral.

*** Když jsme u toho kouření, nevím jak vy, ale i když jsem kouřil hlavně Camelky, v hospodě k pivku mi prostě nejvíc seděly Sparty, prostě klasické vepřovky.
Taková haluz , když jsme chodili do hasiča, tak jsme našli v bunděuru staré cigarety Lípa. Stáří se na nich podepsalo, ale chuťově nářez, jak když děcka podpálí stoh.
----------------------
PS: Co se týče placení, záleží na situaci s kým, kde, za jakým účelem. Placení napůl, pokud jde o večer nebo pár hodin strávených s nějakou korektní slečnou, by mi přišlo trapné. To je jak ti exoti, co vytáhnou koženou kapsičku, jednu papírovou bankovku a zbytek korun po koruně vytahují a počítají půl dne, aby náhodou nenechali 50c spropitné.

Mám rád zvířata, takže nebudu psát, že někteří nemají mentalne navic, jak na jeden pár "guamaků a kozu“.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat