Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Kdo platí na schůzce?

https://medium.seznam.cz/clanek/lyssa-nox-sex-jako-spropitne-1-dil-proc-je-placeni-napul-kastraci-muze-a-vstupenkou-do-friendzone-239380
Zajímavý článek, tam nemohu diskutovat, třeba se diskuse rozproudí i tady.
Když pozvu dámu na frťana nebo na kafe, tak mám zásadu: "Když já zvu, tak já i platím". A na sex nemyslím. zaplatí se mi ten čas co mi dáma věnuje na schůzce.
Ale mlčky předpokládám, že dáma pochopí jaká je moje finanční situace a neobjednává si nejdražší vína abych si na ně musel brát hypotéku.
Když dojde na placení a dáma chce platit svou útratu, tak ji navrhnu, že příště bude platit ona.
Pokud jde o sex, předpokládám, že otázku placení mají ti dva už vyjasněnou.

Stala se mi věc:
Jednou jsme měli se společností na taneční zábavě zamluvený stůl, ale přišel jsem jen já, tak jsem řekl číšnici, že ostatní místa jsou volná. Posadila ke mně jednu starší paní, celkem sympatickou, tak jsme si dobře zatancovali i popovídali. Když se mělo platit, napadlo mě, že zaplatím za oba, když jsem se dobře pobavil, že mě to finančně nezruinuje, ale paní se sápala na kasírku hned jak přišla k našemu stolu, že zaplatí za sebe.
No budiž.
Ale pak mi vyčetla, proč jsem za ni nezaplatil.
:-/:beer:

Předmět Autor Datum
Sex jako spropitné - to teď budou pinglové požadovat 15 % sexu, protože jsou blbě placený? :)
gilhad 12.02.2026 18:28
gilhad
"Když já zvu, tak já i platím" Přesně tak. Když má borec strach z velkýho účtu, tak poprvé vezme že…
Prasak 12.02.2026 18:32
Prasak
nebo svině, co se chce jen zdarma luxusně nažrat. Uj, to by bylo šampaňské, kaviár, steak, až bych…
HPET 12.02.2026 18:45
HPET
Hele, ten článek a diskuze je asi směřována na ty, co hledají někoho na seznamkách. Tak někoho "najd…
Prasak 12.02.2026 21:23
Prasak
Jiný kraj, jiný mrav. Kdysi se mi doneslo, naši pracovníci byli snad v Bulharsku, tam zapadli do něj…
Yarda 12.02.2026 21:16
Yarda
Bulharský holky nechtějí být nic dlužný. Ale je to pak docela jednoduchý, při placení chlap hned ví,… poslední
Prasak 12.02.2026 21:26
Prasak

"Když já zvu, tak já i platím"

Přesně tak.
Když má borec strach z velkýho účtu, tak poprvé vezme ženskou na kafe a teprve potom se uvidí, zda má cenu to zkusit i podruhé. Asi bych nevzal neznámou bábovku rovnou někam na romantickou večeři, když bych ani nevěděl, zda se z ní nevyklube blbka, nebo svině, co se chce jen zdarma luxusně nažrat.
Jakmile se při placení někdo přijde s variantou "napůl", tak v té chvíli to znamená, že příště už nic nebude.

nebo svině, co se chce jen zdarma luxusně nažrat.

Uj, to by bylo šampaňské, kaviár, steak, až bych se nažral a ožral, nechal bych na židli bundu s tím, že se jdu vyčurat, a už bych se nevrátil.

Nepovažuji se za krásného, ale s holkama jsem problém neměl a "v mladších letech“ jsem si užíval v podstatě každý víkend. Za sex jsem nikdy neplatil, naopak mi byly nabídnuty peníze nebo vzájemné uspokojení ze strany ženy, když jsem pobýval v Barceloně. Nebylo mi vic jak něco po dvaceti a šlo v podstatě o bar, kde byly 25–45leté ženy, co hledaly společnost na večer. První věta zpravidla: „Ahoj, jak se jmenuješ, dáme si panáka?“ :)

Mé maximum jsou tři za jeden večer, ve dvou různých městech. Nebavím se o klobáskách co mají kozy jak věšáky nebo kokršpaněl uši.
Ženských mám i hodně kamarádek, ale co si budeme říkat, zpravidla když se chce týpek kamarádit s mařkou, nebo ji někam zve, tak je to často proto, že je do ní zabouchlej.

Bohužel, mezi 15–19 jsme byli parta 5–6 typků (mikiny s kapucou Sepultura což zacalo být v mode, velcí borci), z toho tři byli fakt kámoši. O jednoho jsem přišel kvůli tomu, že na mě extrémně žárlil.
Pak jsem o proti teplakově Kloboukam u Brna preferoval lidi z Hustopeč, lepši mentalita, supr lidi.

Z mé strany respektuju pravidlo, že na kámošovu holku se nesahá, ani po tom, co se rozejdou. Ta jeho mařka mě jednou v Kloboukách na Motorestu Podkova, na té diskotéce dole v té "díře“, někdy kolem třetí ráno když jsem dojel z Hustopeč si přisedla, a byla hodně iniciativní, cekal sem kam az zajde, alo zaslo to az tak ze mi ho bafla. Pak mě táhla zarukárv na záchod, stáhla si tanga a tam jsem řekl stop chodíš s kámošem, nemohl bych se mu podívat do očí. No pravda je i ze jsem byl navatý jak cap, takže ..

Tři měsíce potom jsem se rozešel s přítelkyní (kvuli které jsem na zacatku vztahu zacal kourit LM - ka, jakože Lucie & Michal), docela bolestiva zkusenost, a ten zmrd po ní hned šel. Pokoušel se ji sbalit, jezdil za ní vtírat až do Mutěnic (vesnice tam u nás), čímž mě fakt nasral.

*** Když jsme u toho kouření, nevím jak vy, ale i když jsem kouřil hlavně Camelky, v hospodě k pivku mi prostě nejvíc seděly Sparty, prostě klasické vepřovky.
Taková haluz , když jsme chodili do hasiča, tak jsme našli v bunděuru staré cigarety Lípa. Stáří se na nich podepsalo, ale chuťově nářez, jak když děcka podpálí stoh.
----------------------
PS: Co se týče placení, záleží na situaci s kým, kde, za jakým účelem. Placení napůl, pokud jde o večer nebo pár hodin strávených s nějakou korektní slečnou, by mi přišlo trapné. To je jak ti exoti, co vytáhnou koženou kapsičku, jednu papírovou bankovku a zbytek korun po koruně vytahují a počítají půl dne, aby náhodou nenechali 50c spropitné.

Mám rád zvířata, takže nebudu psát, že někteří nemají mentalne navic, jak na jeden pár "guamaků a kozu“.

Hele, ten článek a diskuze je asi směřována na ty, co hledají někoho na seznamkách. Tak někoho "najdou", setkají se a zajdou na jídlo. No a právě co jsem četl, tak na seznamkách právě jsou i takový mařky, co si z chlapů dělají jídelnu, tedy že si dávají luxusní žrádla na jejich účet.

jakože Lucie & Michal

Hele, nejsi náhodou Vlk z Hlohovca? Jednoho jsem znal. To by mě švihlo.

Když tak čtu ty tvoje zážitky, tak ty jsi ztělesněné zlo v očích všech incelů :-D

Jiný kraj, jiný mrav.
Kdysi se mi doneslo, naši pracovníci byli snad v Bulharsku, tam zapadli do nějaké krčmy, ke stolu pozvali nějakou místní krasavici, když chtěli zaplatit i to co ona vypila tak to rozhodně odmítla. Že u nich je zvykem, že když žena za sebe nechá zaplatit, tak se předpokládá, že s plátcem odejde na pokoj.

Pokud žena dá sex za zaplacenou večeři - no, možná takové jsou, já jsem se s žádnou podobnou nesetkal a ani po tom netoužím.
A pokud mi dáma nestojí za to, abych za ni zaplatil večeři, tak takovou nikam nezvu.
:beer:

Zpět do debat Přispět do debaty Nahoru