Bůh ví, co je to vůbec za lidi, ty jo, co? Já jsem se tam taky právě nenašel, 45 minut jsem checkoval nějaký random týpky.
Taky jsem byl JVC 2021, vím, že jsme tam byli určitě spolu, protože jsme si vzpomněli na nějaká jména lidí, co byli s tebou na pokoji nebo v rotě.
Možná máš doma videokazetu, kterou dali rodičům. To mám domů trochu z ruky, víš co 
Ale to je stejně jedno, hlavně že jsi OK, zdravej a šťastnej.
Já jsem byl převelenej do Jihlavy, kasárna vedle psychiatrické léčebny kde sme je viděli, jak se tam přes plot mentálci klátili v křáku mezi sebou nářez, Zaklínač Netflix hadra.
Pak mě převelili do Libavé. To byl bordel , prostředí jak v nějakém hororu nebo hře Černobyl. Prázdná část města, opuštěné divadlo, bytovky, takové ty zarostlé dětské kolotoče a hřiště… hrůza.
Jsem tam dokonce obsluhoval rakouského vojenského generála štábu. Typek co mu lezli z usi chlupy.
Ale zas bez přehánění, prostě jsem mu donesl a odnesl talíř, donášel ke stolu lahve vína nic vic.
Přiletěl vrtulníkem, to vojenské centrum pro smetánku bylo zrovna po renovaci, docela dobrý na české poměry.
No, už mě máš určitě dost, tož měj se a zduř.