Pocas studii sa moj moralny kompas otocil...proste ho zvalcoval zivot.
Mal som taku maniu, ze ak idem s babou a je jedno s akou, ze vzdy platim ja. Asi som bol vychovany v takom divnom rozpolozeni, ze nechat si zaplatit od zeny je urazka a ukazka mojej neschopnosti.
Lenze, ked som chodil na VS chodil som von s kamoskou, ktora pracovala. Ja som mal 300 korun/tyzden a pivo stalo vtedy v centre kam sme chodievali 25-30Sk.
Zo zaciatku som sa drzal...jedno stretnutie tyzdenne, vzdy v pondelok a zvysok tyzdna som prezival jak zobrak.
Tento system bol neudrzatelny a hlavne vtedy, ked chcela ist von aj 2x za tyzden.
Zacala ma lamat, najprv, ze si zaplati aspon za seba, neskor raz ty, raz ja a vo finale uz platila len ona.
Citil som sa ako slapka, aj ked ani ten sex nebol lebo som zil v predstave, ze sex mozem mat len s niekym koho milujem, co som jej vysvetlil pri jednom pokuse a ona sa rozplakala. Vtedy som si myslel, ze aku slachetnu sluzbu pre nu robim, dnes viem, ze som bol chuj.
Ale prekusla to a chodili sme spolu von aj dalej a rad na to spominam.
Dokonca aj manzelku mam vdaka nej...raz sme mali ist spolu von a jej do toho nieco prislo a ja som chcel ist na pivo a na IRC ma otravoval uz par mesiacov nejaka manicka, ze chce ist so mnou na pivo a tak som jej napisal, ze dnes mozem...a tak sme sa stretli a sme spolu uz cez 20 rokov.