Z mé strany respektuju pravidlo, že na kámošovu holku se nesahá, ani po tom, co se rozejdou. Ta jeho mařka mě jednou v Kloboukách na Motorestu Podkova, na té diskotéce dole v té "díře“, někdy kolem třetí ráno když jsem dojel z Hustopeč si přisedla, a byla hodně iniciativní, cekal sem kam az zajde, alo zaslo to az tak ze mi ho bafla. Pak mě táhla zarukárv na záchod, stáhla si tanga a tam jsem řekl stop chodíš s kámošem, nemohl bych se mu podívat do očí. No pravda je i ze jsem byl navatý jak cap, takže ..
Ten tvoj moralny kompas ma rozsekal...takze bafnutie je ok, ale akonahle si stiahne tanga uz je to stopka;o)?
Zlepsil si mi rano lebo pri tych pribehoch som sa smial az nahlas pri pc, ale na druhej stran som rad, ze nie si moj kamos, protoze tohle se nedela;o). Navyse dalsia usmevna vec ako ta nastvalo, ze siel po tvojej byvalej...to ti uz moze byt u prdele nie? Aspon po rokoch sa uz na pozri s odstupom mudreho muza, co ma svoj vek.
Takze na pivo ist mozme (dnes je problem zohnat niekoho kto este fajci), ale manzelka pri nas sediet radsej nebude ty casanova;o).
Btw aby som sa tu nehral na moralny kompas boznem na seba tiez nieco...na strednej som prebral velmi dobremu kamosovi na asi 1-2 mesiace babu (potom sa k nemu vratila;o)) a serie ma to doteraz...ale niekedy hlava nepremysla a srdcu nerozkazes.