Jsou zobrazeny jen nové příspěvky. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Objevil a vyplnil jsem si volební kalkulačku, https://www.novinky.cz/clanek/volby-do-poslanecke-snem… nový
L-Core 01.09.2025 16:18
L-Core
Spolu, Stan, Piráti pouze s menšími odstupy. Pak už je velká mezera než jsou Motoristé. Úplně na kon… nový
Wikan 01.09.2025 16:26
Wikan
Mám to podobně: STAN 75%, Piráti 74%, Spolu 72%. Pak kolem 50% Přísaha, Motoristé, ANO, a kolem 30%… nový
Zdenál 01.09.2025 17:27
Zdenál
Pirati, STAN, SPOLU(70, 70 a 69%). ANO 59% poslední
fleg 02.09.2025 18:06
fleg
Konečně se něco děje. Babiš dostal berlí do hlavy a odjel do nemocnice. Že by nadešla vláda pevné ru… nový
nerady 01.09.2025 18:12
nerady
Povazujes za dobre, kdyz se predvolebni mytingy takto vyhroti, ze dochazi o fyzickemu napadani kandi… nový
Jan Fiala 01.09.2025 19:25
Jan Fiala
Klidně ať se na těch mítincích pomlátí. Na žádný mítink bych jako divák nešel a nechodím ani na žádn… nový
nerady 01.09.2025 20:01
nerady
Foltyn perlil A vrátil se opět k „fašounům a komunistům“. „Cokoliv je proti fašounům a komunistům,… nový
Jan Fiala 01.09.2025 20:13
Jan Fiala

Objevil a vyplnil jsem si volební kalkulačku, https://www.novinky.cz/clanek/volby-do-poslanecke-snemovny-mesic-do-voleb-kalkulacka-koho-volit-rozsirena-verze-40536645

Dobral jsem se zajímavého výsledku:
Přísaha 71%
Motoristé 66%
Spolu 66%
ANO 63%
Stan 61%
Piráti 53%
SPD 44%
Stačilo 44%
Podle mě docela malé rozdíly, což je ale důsledek spousty otázek rozložených napříč reáliemi. Nebo toho, že nějak zaměřený člověk může souhlasit některými prioritami jinak zaměřených stran (člověk např. nechce referendum o EU a zároveň je proti euru..) A také tohoto:

Proč mě kalkulačka řadí nejblíže ke straně, kterou nemám v úmyslu volit?

Kalkulačka pouze ukazuje, jak je uživatel v obecném souladu s programy jednotlivých stran na základě otázek zahrnutých do kalkulačky. Voliči zvažují i jiné stránky programu nebo jiná kritéria, jako jsou důvěryhodnost strany, jednotliví kandidáti, možné koalice, minulé hlasování stran o klíčových otázkách a podobně.

Pochlubte se se svými "výsledky" :-)

Klidně ať se na těch mítincích pomlátí. Na žádný mítink bych jako divák nešel a nechodím ani na žádné hromadné akce. Má to jeden důvod. Všichni ti lidé u mikrofonu se snaží ovládat dav, který je poslouchá a občas holt někdo "neposlouchá" a tomu fandím. Osobně je mi jedno, kterého ze současných politiků někdo praští jelikož by zasloužili všichni. No a možná se někomu po ráně do hlavy "rozsvítí" v makovici. Jinak se tě zeptám také otázkou. Kdo rozdělil naši společnost až k tomu, že dochází k násilí? A sám si odpovím: politici svým vystupování a jednáním. Jistě to dá Babiš "sežrat" Rakušanovi, že policie nic nezvládá. Další věcí je, zda to nebylo jen divadélko pro zvýšení popularity Babiše. U nerozhodných voličů může rána do hlavy zabrat. Pro koryta musí politici něco vydržet.:-)

Foltyn perlil

A vrátil se opět k „fašounům a komunistům“. „Cokoliv je proti fašounům a komunistům, je dobře,“ řekl

Neuvedomuje si, ze min z poloviny sam splnuje definici fasouna

Fašista je stoupenec nebo přívrženec fašismu, což je krajně pravicová, autoritářská politická ideologie, která prosazuje ultranacionalismus, silnou centrální vládu v čele s diktátorem, ekonomický korporativismus a násilné potlačování opozice. Fašismus klade důraz na moc státu a národní identitu, často na úkor individuálních práv.

https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Foltyn-vypravel-v-radiu-pohadku-Cokoliv-je-proti-fasounum-a-komunistum-je-dobre-779222

Zpět do debat Přispět do debaty Nahoru