Jsou zobrazeny jen nové příspěvky. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Já nejsem volič spd. Volil sem dr.Sládka když už. Ale vláda může za to že to pak firmy skupujou indo…
radyvpc 25.11.2025 18:19
radyvpc
Ještě malý dovětek. Když jsem v roce 1991 žádal o restituci zemědělského majetku po mém dědovi a pot… poslední
nerady 25.11.2025 19:09
nerady

Já nejsem volič spd. Volil sem dr.Sládka když už. Ale vláda může za to že to pak firmy skupujou indové čínani a jiný.

Rozumím, že chceš majetek zločincům odebrat, ale formou privatizace? :-? To ho jako má dostat nějaký prověřený soudruh? Či budou dražby? Či 3. vlna kupónové privatizace?

NE Stát by si ho nechal.

Koho a odkud chceš vylučovat

Z eu,osn,oecd,re, grenpeace

jak to vede vlá je vidět

https://www.seznamzpravy.cz/clanek/domaci-zivot-v-cesku-brno-bude-hostit-sjezd-sudetskych-nemcu-kritici-mluvi-o-zpochybneni-historie-292211

Ještě malý dovětek. Když jsem v roce 1991 žádal o restituci zemědělského majetku po mém dědovi a potřeboval dědické rozhodnutí, (děda zemřel v roce 1947) tak mi pracovnice jednoho okresního soudu dělila: Pane vy máte kliku, že váš dědeček zemřel v roce 1947 jelikož to rozhodnutí je v archivu. Kdyby zemřel mezi lety 1948-58, tak to se vše v roce 1968 skartovalo i když platil zákon, že dědická rozhodnutí se musí archivovat 50 let. V té době začali mít komunisté strach, že se vše odhalí, nicméně zásah SSSR 21.8.1968 to zhatil.

Zpět do debat Přispět do debaty Nahoru