Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Otázka pohlaví a vůbec 2

Zkusím tohle zablokovat, už je toho tam dost, ono asi každý má nějaké pohlaví a cítí se povolán k tomu něco podotknout:
debaty.net/discussions/3080707-otazka-pohlavi-a-vubec
---------------

https://neviditelnypes.lidovky.cz/spolecnost/vztahy-zmena-pohlavi.A241117_164703_p_spolecnost_nef
Citát z diskuse pod tím:

Hádanka: Kam chodí lidé, kteří mají problémy s pohlavím? Muži na urologii, ženy na gynekologii, ostatní na psychiatrii.

Tak jsem si vzpomněl, že na ruzyňském letišti byl kdysi nápis, dokonce anglicky:
Václav Havel je letiště.

loading...
Předmět Autor Datum
:-D Tak ten, čo to napísal (a dokonca anglicky) je (s prepáčením) BLB. Václav Havel nebol, nie je a…
yYy 18.11.2024 11:52
yYy
https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/novy-anglicky-nazev-prazskeho-letiste-neznamena-letiste-vaclava-h…
Yarda 18.11.2024 12:55
Yarda
Tak dnes ak chceš, môžeš sa identifikovať ako hentai monštrum s 7 penisy čo rastú z uší, 4 vagínami… poslední
Ale 18.11.2024 13:51
Ale

:-D Tak ten, čo to napísal (a dokonca anglicky) je (s prepáčením) BLB. Václav Havel nebol, nie je a nebude letisko (bola to osoba) - je to letisko pomenované po ňom. Tým názvom prakticky dehonestoval Havla na "vec"! Asi správne by malo byť "This is the airport named Václav Havel.", alebo "This is the airport named after Václav Havel."

Tak dnes ak chceš, môžeš sa identifikovať ako hentai monštrum s 7 penisy čo rastú z uší, 4 vagínami na chodidlách a polo víla polo kentaurus.

Ale tak nevadí, ono je to vlastne dobre. Aspoň sa dnes stačí opýtať či je niekto trans, a následne vieš koho ignorovať. Aspoň to netaja, takže sa nestane ako v jednom meme že sa vyspíš s niekým a potom keď chceš zobrať ďalší kondóm, otvoríš šuplík v nočnom stolíku a tam obraz muža, a spýtaš sa ženy kto to je, a ona odpovie "ja pred operáciou".

Ostatne ak muž čo sa nechá vykastrovať aby sa nazýval ženou, keď nemá ženské pohlavné orgány (len napodobneninu), nevie produkovať vajíčka, nevie čo je to krvácať raz ročne a rozhodne nevie čo je to porodiť... no, príde mi to ako človek s amputovanými končetinami keď kričí "Volajte ma červ!!! Ja som červ!!! Ty si ma nazval človek! Ty transpeciefób!!!" Na hlavu celé. A pritom červom nie je.

Zpět do debat Přispět do debaty Nahoru

loading...