Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Prasacke kombinace jidel

Ahoj, zajimalo by me, co povazujete za nejvic hnusny kombinace jidel? Hodne kontroverzni je treba pizza s ananasem, jaky na ni mate nazor? Me osobne se treba dela spatne z predstavy, ze bych mel mit na rohliku pod Nutellou jeste maslo, ale urcite se najde nekdo, kdo to tak ji.

Předmět Autor Datum
hamburger s hranolkama, je to devótní.
kmochna 13.07.2017 17:52
kmochna
Tak ted jsem si musel najit vyznam toho ciziho termita a jsem zmaten, opravdu se to tak pouziva? htt…
ms11 13.07.2017 18:07
ms11
To je kmochna, zvykni si.
Prasak 13.07.2017 18:17
Prasak
Nebo je to hlaska z nejakyho serialu? Význam sis našel správně, ale vyložil sis ho asi špatně. :-)
IQ37 13.07.2017 19:40
IQ37
děkuji, jsem takový.
kmochna 13.07.2017 22:44
kmochna
Nejbližší obchod s hamburgry máme desítky km daleko, takže běžně tohle kombo určitě neprovozuji. Pok…
L-Core 14.07.2017 12:44
L-Core
Řízek s knedlíkem. Případně cokoliv s kečupem.
Wikan 13.07.2017 18:39
Wikan
A me zrovna rizek s knedlikem a zelim (upicky rizek) zaujal. Taky jsem nad tou kombinaci nejdriv nev…
merlouska 13.07.2017 21:34
merlouska
http://www.recepty.cz/recept/pavlisovsky-rizek-7228 Dnes jsem si ho mohl dát tady https://walzel.cz/…
Yarda 15.07.2017 18:27
Yarda
Jako nachodak se musim ozvat. Na Pavlisov to mam coby kamenem dohodil tak jsem pavlisovakem odkojen,…
Dwane Dibbley 24.07.2017 10:08
Dwane Dibbley
Ono totiž ten řízek usmažit je desetkrát rychlejší, než ho upíct v troubě, takže si to někdo asi usn…
Prasak 24.07.2017 18:05
Prasak
Se zelím to může být zajímavý.
Prasak 15.07.2017 19:34
Prasak
S jahodovým knedlíkem taky.
karel 15.07.2017 19:38
karel
Knedla, maslo, zelé, to je trochu něco jinýho, než knedla, maso, jahody.
Prasak 15.07.2017 20:19
Prasak
Je to zajimavy. Mam kamosku, co pochazi z Trutnovska, takze mi o tom rekla prave ona.. nejdriv jsem…
merlouska 15.07.2017 20:52
merlouska
Řízek, zelí a knedlík, mi nepřipadá jako zas tak divná kombinace. Kombinaci maso, zelí, knedlík, si…
Potkan007 16.07.2017 10:00
Potkan007
pizza s ananasom je velmi chutna ptz sunka syr a ananas sa k sebe chutovo hodia, ludia to tak jedia…
MM.. 13.07.2017 19:35
MM..
S tim chlebem take souhlasim. Dulezity je, ze v reklamach/na etikete je chleb znazornen, ale je to t…
ms11 13.07.2017 19:44
ms11
Je vidět že nevíš, co je to hlad.
IQ37 13.07.2017 19:50
IQ37
Lebo taliani pizzu s ananasom a podobne veci nerobia, tak nejaki ludia si mozu vymyslat nejake preds…
MM.. 19.07.2017 19:39
MM..
Pro mě neexistuje nic, co by se nedalo sníst s něčím jiným - poživatelným.
IQ37 13.07.2017 19:44
IQ37
Slaneček je dobrý. Šlehačka je dobrá. Jak teprv musí být dobrý slaneček se šlehačkou!
oldsoft 18.07.2017 20:09
oldsoft
Jednou, vyhecovan vyznamnym ceskym uchylem, jsem snedl teplyho zavinace s povidlama... hnusny, ale p…
bahno 21.07.2017 20:23
bahno
Tohle je taky poživatelný, tedy alespoň pro domorodce a opravdový dobrodruhy. Dej si k tomu klidně o…
Prasak 18.07.2017 22:11
Prasak
Koprová omáčka...
rokator 13.07.2017 20:51
rokator
To není o kombinaci, ale obvykle o tramumatu z dětství. Koprovka je v našich končinách vcelku běžný…
Prasak 13.07.2017 21:33
Prasak
Tak ono je ryba a ryba. Kopr a losos je například uznávaná kombinace. A i já, v jídle konzervativní,…
Moas 19.07.2017 12:04
Moas
Koprovka je super a už ji mám vychytanou. Vareny_hovezi_krk_s_koprovou_omackou_a_karlovarskym_knedli…
oldsoft 19.07.2017 12:13
oldsoft
Ke koprovce jsou mnohem lepší brambory (naučila jsem se to od babičky z Hané). Knedlík sice sním tak…
ivzez 20.07.2017 05:54
ivzez
A ja zase koprovku s bramborama moc nemusim, radsi ten knedlik.
merlouska 20.07.2017 14:08
merlouska
To já zase jedině s bramborama! Už to tady začíná připomínat slavnou scénu "šípkovou - se zelím". K…
Zdenál 22.07.2017 16:22
Zdenál
S knedlíkem!
Prasak 22.07.2017 22:18
Prasak
flíčky s citronem a vločky v redbullu
karel 13.07.2017 21:40
karel
flíčky s citronem a vločky v redbullu Aha, vločky. Blbě jsem to přečetl. I když u tebe bych se zase…
IQ37 13.07.2017 23:26
IQ37
Hawaii je jedna z mych oblibenych pizz. Rohlik s maslem a nutellou mi prijde lepsi nez jen rohlik s…
merlouska 13.07.2017 21:51
merlouska
Já zase nechápu hranolky s octem a angláni to tak žerou běžně. Ona anglická kuchyně je celá zvláštní…
Prasak 13.07.2017 23:19
Prasak
Zkusil jsem tam i haggis, jednou a naposledy. Fuj jsou plíčky a dršťky, to bych nedal. Rybí polífku…
karel 13.07.2017 23:26
karel
Plíčky taky nemusím. Ale dršťková polévka, pokud je dobrá, tak není špatná. Když jsem v Praze studov…
Yarda 14.07.2017 00:12
Yarda
Někde ve francii dělají speciální klobásu - střevo naplněný dalšíma střevama. Prej taky nic pro turi…
Prasak 14.07.2017 09:58
Prasak
banán je strategická věc. přítulky ségra je nesnáší, štítí se jich, zato ráda sladký . není nic lepš…
kmochna 14.07.2017 10:41
kmochna
Zkusil jsem tam i haggis, jednou a naposledy. Haggis je strašlivá věc. Měl jsem to kdysi ve Skotsku…
mif 16.07.2017 10:41
mif
Každá kombinace s koriandrem či římským kmínem je mi naprosto odporná, další "chuťovka" rozblemcané…
M-Pol 14.07.2017 03:05
M-Pol
Mně se hodně eklujou jídla, které mám od malička zafixované "nějak" a v rámci kulinářské osvěty se n…
Moas 14.07.2017 06:30
Moas
Tak zrovna čokoláda s chilli je jedna z nejstarších kombinací. Dokonce by se dalo říct, že původní č…
Wikan 14.07.2017 08:43
Wikan
To nic nemění na tom, že jsem vyrostl na sladké čokoládě a s chilli mi to přijde nechutné.
Moas 14.07.2017 10:38
Moas
Koprovku lidi buď milujou (můj případ) nebo nenávidí. Moc to nechápu. Jako mladík jsem kdysi na kopr…
jirka44 14.07.2017 07:23
jirka44
Já když si chtěl ke koprovce dát knedlik, tak se se mnou manželka málem rozvedla... :) Prý jen a pou…
Moas 14.07.2017 10:37
Moas
Já to znám s obojím. Když došla knedla, tak se k tomu dovařily erteple a dlabanec byl na stole. Man…
Prasak 14.07.2017 11:13
Prasak
Fazolkovou máču mám rád, dokonce i manželka a synek, dělám to teda jen ze zmražených, v láku nekupuj…
Moas 14.07.2017 11:49
Moas
Pajšl = plíčky na smetaně. To jsem taky nikdy nedal. Rejžovej nákyp, tedy rýža na sladko, to jsem si…
Prasak 14.07.2017 12:41
Prasak
U nás doma zas koprovka jedině s knedlikem a vajíčkem, brambor nepřipadal v úvahu.
ssimca 17.07.2017 20:01
ssimca
Hemendex bez vajca a šunky
ok 14.07.2017 09:05
ok
Píšete, co nemáte rádi - ale měli byste psát divné kombinace ;-) Na Ukrajině prý dělají špek v čokol…
L-Core 14.07.2017 12:49
L-Core
Poznámka: Pokud cosi nesnáším, takto je divná kombinace, tedy alespoň pro mě. (jinak, pokud je skute…
M-Pol 14.07.2017 13:57
M-Pol
Ten špek v čokoládě - brrrr ]:) Takhle zkazit dvě skvělý pochoutky ;-) Jednou jsem měl možnost ochut…
Zdenál 14.07.2017 19:33
Zdenál
Já k řízku s bramborem můžu teplé sladkokyselé zelí.
L-Core 14.07.2017 19:39
L-Core
Já jsem taky slyšel o člověku, kterej k řízku zásadně rajskou omáčku. Nevím tedy, jestli s kolenama,…
Prasak 14.07.2017 20:29
Prasak
Slaný preclíky s čokoládou jsou fajn. :-)
Zarniwúp 14.07.2017 22:30
Zarniwúp
na floride sa robia koktailové párky so smotanou ,čokoládou a šlahačkou...čokoláda sa pôvodne jedla,…
audax 14.07.2017 20:36
audax
Řízek s rýží. To může vymyslet jenom rakušák...
mif 15.07.2017 08:03
mif
To jsem jedl poprvé na Slovensku a nechápal jsem tu kombinaci. U nic to bylo běžné.
Cat 23.07.2017 21:49
Cat
Můj synovec to tak sám chce. Žádný erteple, ale s rejžou. Sám jsem to nepobral.
Prasak 23.07.2017 22:34
Prasak
Vedz, že to u nás nie je celkom tak bežná záležitosť, u nás doma neexistuje, aby sa k rezňu podávala…
neregistrovaný 24.07.2017 04:40
neregistrovaný
BTW, před několika desetiletími jsem pobýval na pracovní stáži v Hessensku (Bad Soden). Pánové a dám…
mif 15.07.2017 09:43
mif
Mozno vam len chceli ukazat nejake najnovsie gurmanske hity, a vy ste to neocenili :-D Normalne tam…
MM.. 21.07.2017 18:11
MM..
Nepřekonatelná "pochoutka" je,když vám spadne krajíc chleba do dřezu a je napitý vodou. To je bašta…
kozakl 15.07.2017 19:42
kozakl
https://recepty.vareni.cz/sladke-prekvapeni/
oldsoft 16.07.2017 15:36
oldsoft
Tohle mi připomíná geniální recepty retarda Ládi Hrušky. Strejda podle něj cosi uklohnil a nežral to…
mif 16.07.2017 16:00
mif
Kam se hrabe tady na toho, tolik ztrát nedokázali způsobit ani Talibanci. ___KLIK___ Dítě mu nevzali…
karel 16.07.2017 16:09
karel
A nic z toho neměl, ale na Okounovi má také "fanklub".
ms 19.07.2017 17:27
ms
Kdesi bolo ze obalit a fritovat tycinku mars, a vraj to je aj chutne (ale len v cesticku, ne v struh…
MM.. 21.07.2017 18:05
MM..
Kamarád jednou jedl tlačenku s cibulí a přikusoval makový rohlík. Později jedl bůček s vánočkou, páč…
ssimca 17.07.2017 19:59
ssimca
Znáte někdo kombinaci svíčkové s bramborovým salátem?
ivzez 21.07.2017 04:48
ivzez
Něco podobného bylo dnes ráno na chodníku před barem,ještě asi i s paprikou (možná to nebyla paprika…
kozakl 21.07.2017 09:00
kozakl
A pak půjde olízat pánečkovi hubu a ten z toho bude v sedmém nebi.
Moas 24.07.2017 06:01
Moas
Jednou jsem zkoušel párek se šlehačkou,jen pro pobavení kamarádů,že to jde. Ovšem jíst se to moc ned…
Karel04 25.07.2017 00:44
Karel04
Rozříznout párek jako Hot-Dog
JR_Ewing 25.07.2017 11:19
JR_Ewing
Rýže s kakaem,šodo s kolínkama
radyvpc 06.08.2017 20:27
radyvpc
Náhodou, takový rýžový nákyp s broskvemi a kakaem je docela mňamka. :-p(smajlík olizující se až za u…
Zdenál 10.08.2017 19:35
Zdenál
Rýžový nákyp, žemlovka. Trauma mého dětství. Jo, sorry - ještě mléčná polévka. V této galaxii neexis…
mif 13.08.2017 14:11
mif
Rýžový nákyp se sněhem z bílků bylo čistokrevné zlo. Žemlovku mám naopak rád. A mléčná polévka, ješt…
L-Core 13.08.2017 20:10
L-Core
S fazolkama to muselo být utrpení. Já ten potrat pamatuju s nějakýma bílýma slizkýma nokama tvarem i…
mif 13.08.2017 20:37
mif
Ve školce jistota, taždotýdenní repete… Ještě si vzpomínám z lázní (naši mě posílali na prázdniny do…
L-Core 13.08.2017 21:22
L-Core
Jo, kvasnicová pomazánka! Na vojně jsme měli na jídelníčku na výběr k objednání ze dvou jídel. Pamat…
Prasak 13.08.2017 23:41
Prasak
Na vojně nám kvasnice mixovali i do vaječnice. Chudáci basmani - ti pak deratizovali záchody...
mif 14.08.2017 18:27
mif
Možnost volby ze tří jídel (hluboko za komunistů) jsem měl jako špagát jen v měsíčním přijímači v Lo…
L-Core 14.08.2017 20:57
L-Core
V Mikulově vařili vcelku obstojně, ale po přesunu do Vyškova jsem rychle poznal, proč se jídelně muž… poslední
Prasak 14.08.2017 23:46
Prasak

Nejbližší obchod s hamburgry máme desítky km daleko, takže běžně tohle kombo určitě neprovozuji. Pokud ale možnost mám (řetězec Five Guys), tak si tohle dám moc rád :) Tedy hamburger v housce a pytel hranolků k tomu. Plus neomezená konzumace arašídů a vše zalévat coca-colou.

Jako nachodak se musim ozvat. Na Pavlisov to mam coby kamenem dohodil tak jsem pavlisovakem odkojen, a za me nejlepsi rizek. Ten "recept" je uplne blbe (a mnohe dalsi take, jak na netu zjistuji), pavlisov neni smazeny rizek, ale peceny, a pekne na sadlicku, kterym se pote lehce omasti knedlik. Rozdil oproti klasickemu rizku na prepalenem slunecnicovem oleji je dost markantni.
Prijde mi, ze nejaky neumetel to prdnul na net jako smazeny rizek a vsichni to pak rozkopirovali.

Je to zajimavy. Mam kamosku, co pochazi z Trutnovska, takze mi o tom rekla prave ona.. nejdriv jsem se nad tim taky osklibala, ze co je to za retardovanou kombinaci, ale pak jsem to zkusila v nejaky trutnovsky jidelne - a ono to fakt je dobry. No a tim, ze to byla jidelna, tak tam meli k dispozici i nejakou stavu z masa, kterou na to cmrndli taky, plus to zeli, takze ty knedliky ani nebyly tak suchy, jak bych jinak ocekavala.

pizza s ananasom je velmi chutna ptz sunka syr a ananas sa k sebe chutovo hodia, ludia to tak jedia desatrocia, volaju to "hawai" (toast, alebo pizza, apod), neviem kto to vymyslel ale je to chutne a pasuje to.

Hnusne kombinace jedal moc neexistuju ptz vsetko sa da urobit aj chutne, ono to zavisi skor od detailov a ne od nejakej kombinacie jedal. Ale tusim ryba a cokolada je no-go, su aj dalsie kombinacie ktore k sebe nesedia, neviem nie som kuchar :)

P.S. ja zas napr. nechapem jak moze niekto jest chlieb s nutelou.

S tim chlebem take souhlasim. Dulezity je, ze v reklamach/na etikete je chleb znazornen, ale je to takovej ten svetlej, co jedi Nemci.. S nasim klasickym tmavym je to hruza.

Co se tyce pizzy hawai, tak samozrejme vim, ze se tak nazyva a ja sam ji povazuji za svou nejoblibenejsi, nicmene spoustu lidi kolem me ji nenavidi a tu kombinaci povazuji za barbarskou, proto se taky na to ptam.

Lebo taliani pizzu s ananasom a podobne veci nerobia, tak nejaki ludia si mozu vymyslat nejake predsudky voci tomu. Ale ta kombinacia je bezna a chutna, aj mimo pizze. Keby som bol talian tak to nejem, ale nie som talian, tak co je koho do toho. Hlavne sa na pizzu nema drbat kecup, to uz by som protestoval aj ja, vrcholne nechutne.
P.S. nemci nejedia biely chlieb, oni maju asi najtmavsie tazke mokre chleby na svete (resp. tmavsie a tazsie som inde nevidel). Biely chlieb je taliansko a prip. ciastocne francuzko apod. A tie biely hnusne toastove stvorceky su amici.

Hawaii je jedna z mych oblibenych pizz. Rohlik s maslem a nutellou mi prijde lepsi nez jen rohlik s nutellou :-D Jsem schopna si dat maslo i pod pastiku - ono to ma pak uplne jinou chut a mam to tak radsi.

Zase mi ale treba prijde divny davat si maslo pod salamy (vysocina apod.) - tam spis treba veci a la rama, pripadne pomazankovy maslo. Nebo tavenej syr - to muze byt pro nekoho taky mozna divna kombinace?

Jinak obecne asi neni nic, co bych povazovala za vylozene hnusnou kombinaci - maximalne se najdou kombinace, nad kterymi se pozastavim, nebo si to tak dohromady nedam, ale kdyz to ostatni chtej jist, tak at.

Jo - ted me napadlo, co povazuju za divnou kombinaci.. smichana majoneza (ci co to bylo) s kecupem na taliri s rizkem a opecenejma bramborama. Ale to bylo teda v Nemecku a tuhle matlaninu si namichaly holky z Holandska a Chile, tak jestli tam to povazujou za normalni... :-D

Mně se hodně eklujou jídla, které mám od malička zafixované "nějak" a v rámci kulinářské osvěty se najednou začnou dělat jinak.
Různé ty "salámové slané zmrzliny", studené polévky (Gazpacho bych pochopil, že někde má tradici, tady ale ne), dokonce jako milovník čokolády a milovník ostrého nejsem s to pozřít "chilli čokoládu", opět to jsou pro mě zcela nekompatibilní zážitky, které se vzájemně negují.
Jednou jsem zkusil pivní zmrzlinu, málem se ze mě stal abstinent. Chutnalo to jako zvratky.

Něco z těch méně tradičních kombinací mi ale vyhovuje - švestková omáčka k masovému špízu například. Jiné věci - třeba zrovna hawaii pizza - bych klidně taky snědl, byť nejsou na mém žebříčku nijak vysoko.

Koprovku lidi buď milujou (můj případ) nebo nenávidí. Moc to nechápu. Jako mladík jsem kdysi na koprovku udělal svůj rekord, 23 knedlíků. Ovšem divná je koprovka s bramborem. Hawai si dávám, ale je pravda, že se o tom vedly nějaké diskuze, že to na "správnou" pizzu nepatří.

Já to znám s obojím. Když došla knedla, tak se k tomu dovařily erteple a dlabanec byl na stole.

Manželku musím dodnes přesvědčovat, že mrkev se opravdu nehodí do každýho jídla, třeba do fazolové, nebo čočkové polívky ji fakt nechci a jednou to zkusila aj do guláša, to se mnou pak dva dny nemluvila.

Když už ta koprovka, co tak omáčka ze sterilovaných zelených fazolek? Spousta lidí by to nestrčila do huby, já ty fazolky žeru přímo z konzervy z toho slanýho láku. Mražený zelený, ty cpu k masu do míchaných jidel typu rizoto, bulgureto...

Fazolkovou máču mám rád, dokonce i manželka a synek, dělám to teda jen ze zmražených, v láku nekupujem - ale spíš jen ze zvyku.
Mně kupodivu většina těch démonizovaných školních jídel (dušená mrkev s hráškem, fazolky na smetaně, UHO, koprovka) chutnala, pouze jsem nedokázal zkonvertovat k pajšlu, plíčkám na smetaně, rýžovému nákypu a žemlovce.
Opět si ale myslím, že jde hodně o to, jak to kdo umí připravit. Když zabiju králika, tak si pochutnám na srdíčku, játrových knedlíčcích... ovšem když je ušoulám tak, jak je mám rád. Rýžový nákyp a žemlovku asi taky umí řada lidí udělat chutně, ale díky zažitému zvyku a bohatosti alternativ mě zatím nic nedonutilo změnit názor.

Pajšl = plíčky na smetaně. To jsem taky nikdy nedal.
Rejžovej nákyp, tedy rýža na sladko, to jsem sice jedl, ale nic, co bych si chtěl dát dobrovolně.
Kupodivu žemlovku moja žena dělá vynikající, ač to není moje oblíbený jídlo, tak holka to umí udělat fakt luxusně, třeba i s tvarohem, nebo nahoru dá bílkovej sníh.

Píšete, co nemáte rádi - ale měli byste psát divné kombinace ;-)
Na Ukrajině prý dělají špek v čokoládě, to si nedovedu představit.

Nutellu bych si na rohlík, veku nedal. Ale klidně bych mohl chleba s máslem a na tom plátky špeku - s ohledem na žlučník a slinivku ale raději neriskuji…

Ten špek v čokoládě - brrrr ]:) Takhle zkazit dvě skvělý pochoutky ;-)
Jednou jsem měl možnost ochutnat slaný preclíky s čokoládovou polevou. Chutnalo to jak jsem předpokládal - teda vůbec mi to nechutnalo, nepozřel jsem ani kousíček. Byla to směsice dvou absolutně odlišných chutí, pro mě nepoživatelné.
Ještě si vzpomínám, co líčil táta - v 70. letech na zájezdu do NDR dostali k obědu řízek s kolenama a rajskou omáčkou. Jeden jeho známej prý řízek nabodl na vidličku a odnesl si ho k umyvadlu opláchnout vodou (byli v nějaký školní jídelně). Kuchařky prej na něho civěly, div jim oči z důlků nevypadly...

Já jsem taky slyšel o člověku, kterej k řízku zásadně rajskou omáčku. Nevím tedy, jestli s kolenama, nebo knedlou, ale prostě řízek s rajskou. Asi je to o zvyku, že k potravinám smaženým v trojobalu dáváme bramborový přílohy (šťouchaný, kaša, salát, hranolky, pečený...) a jinej způsob servírování vlastně ani neznáme.

Pokud jde o to zelí - tak já si zelí dávám k bramboráku.

A taky občas k bramboráku uděláme hustou žampionovou omáčku (na smetaně). Někomu to přijde zvláštní, ale je to s tím výborný.

na floride sa robia koktailové párky so smotanou ,čokoládou a šlahačkou...čokoláda sa pôvodne jedla,resp. pila ako slaný alebo štiplavý nápoj ochutený kamennou alebo morskou solou a štiplavými papričkami,čokoládová omáčka kombinovaná s bravčovým mäsom je síce na prvý pohlad tiež "nepríčetná" kombinácia,ale chutí to dobre,rovnako ako s ňou kombinovaná slanina,len si to človek nesmie predstaviť,že to bude študentská pečať pomiešaná s oškvarkami alebo plátkami slaniny alebo niečo podobné.....rovnako nezmyselne môže znieť kombinácia losos a dubáky,ale je to aj aromaticky aj chuťovo vynikajúce,rovnako ako keď sa v jedlách,kde sa obvykle používa kečup, miesto neho použijú jahody,v Polsku je obvyklá aj šalátová uhorka kombinovaná s medom....

BTW, před několika desetiletími jsem pobýval na pracovní stáži v Hessensku (Bad Soden). Pánové a dámy, takové sračky (co tam žerou) jste nezažili. Např. slaná :!: jahodová polévka, jelitový prejt s borůvkovýma knedlama, obložený chleba s máslem, rybičkama, nakrájeným banánem a pokapaný medem, volské oko s marmeládou, etc. To by nežralo ani ošípané (mno, ošípané asi jo ]:)).

Možnost volby ze tří jídel (hluboko za komunistů) jsem měl jako špagát jen v měsíčním přijímači v Lounech. Ve Stříbře jsme jedli normálně s bigošema, jídlo strašné! V Boru u Tachova, kde jsem byl nejdéle, jsme měli v bigošácké jídelně svůj extra koutek. Jídlo sice stejné jako manšaft, ale vařili tam opravdu dobře, na úrovní meníček dnes v hospodách.

Zpět do debat Přispět do debaty Nahoru