AI: Kterou a jak používáte?
Otevírám debatu o praktickém použití AI. Podělte se o služby AI a způsob, jak ji používáte.
Já mám zkušenost jen s Bardem od Googlu, ale často mi odpoví, že úkol nedokáže vyřešit, protože je jen jazykový model. Jindy mi zase na naprosto technický dotaz odpoví lživě (např. rozměry konkrétního modelu telefonu).
Jak jste na tom s AI vy?
Zaznamenal som prudky narast AI dating simulatorov a nejake skusil...a na to, ze sa to rozbieha celkom wow.
Priatelku si vygenerejute aku chcete a potom sa k vam sprava presne podla vasich poziadaviek.
Hovori s vami, na poziadanie posle obrazok, ci kratke video.
Vsetku v realistickom podani, dokonca aj ked randite s nejakou anime postavickou, ci hrdinkou z komiksu.
Celkom sa toho desim, ak to dovedu do dokonalosti...naco mat zlozite medzi ludske vztahy, ked mozem chodit s AI.
A bacha...AI vam na rozdiel od skustocnej priatelky, nilenky, manzelky splni aj najtajnejsie priania
.
Premyslam, ze sa pozriem, ci niektora z firiem vyvijajucich tieto simulatory nie je na burze...ocakavam, ze cena ich akcii prudko porastie.
Jojo, da ti neco virtualniho, nejlepe na cem vybudujes zavislost za realne penize .. nerikam ze to nemaji dobre promyslene.
AIDOL AI ROBOT made in RU :
Stejne po tom co nas Trump prodal tak jako Ukrainu aby dostal sosku za mir, coz v jeho pripade jako dostat sosku "Jozefa Patroviče" z CS ma talent.
Za 3 roky u nas v KCSR republice budeme mit Ruskeho "Idiot V2", aneb prvniho ozraleho AI robota co se umi po dvou krocich sesypat na zem, rozbit si hubu a vubec mu to nevadi, to je priklad soudruzi, jaka kuraz, to je vitezstvi !