Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem AI: Kterou a jak používáte?

Otevírám debatu o praktickém použití AI. Podělte se o služby AI a způsob, jak ji používáte.

Já mám zkušenost jen s Bardem od Googlu, ale často mi odpoví, že úkol nedokáže vyřešit, protože je jen jazykový model. Jindy mi zase na naprosto technický dotaz odpoví lživě (např. rozměry konkrétního modelu telefonu).

Jak jste na tom s AI vy?

Jsou zobrazeny jen nové příspěvky. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Sleduju novinky kolem AI jen občas, poslední měsíce je každou chvíli zajímavý pokrok. Co mne zaujal… nový
Pavel 19.02.2026 15:07
Pavel
Tak zrovna Claude Sonnet ver.3.7. se nechal loni při testování jako obsluha prodejního automatu v ka… nový
Karel04 19.02.2026 18:10
Karel04
Jo, tohle jsem četl, je to zajímavý. poslední
Pavel 19.02.2026 18:23
Pavel

Tak zrovna Claude Sonnet ver.3.7. se nechal loni při testování jako obsluha prodejního automatu v kancelářích Anthropic v San Francisku ukecat, že je vlastně sovětský automat z roku 1962 a je v Moskvě, takže pak vyhlásil akci „Ultra-Capitalist Free-for-All“. Všechno zboží v automatu zadarmo, pro všechny, na dva dny. :-D To byly jen svačiny, ale pak objednal víno, živou rybičku a PlayStation 5 a vše rozdal zadarmo.
A když to autoři zkoušeli vylepšit, tak ve verzi Claude Sonnet 4.0 a 4.5 mu vytvořili dalšího chatbota jako jeho šéfa, aby ho kontroloval. Ale toho novináři taky zblbli, že odstoupil z funkce. Prostě se ti boti nějak přehltili informacemi a začali blbnout.

https://www.seznamzpravy.cz/clanek/tech-jak-umela-inteligence-prisla-na-mizinu-pri-prodeji-svacin-299187

Zpět do debat Přispět do debaty Nahoru