Izrael a USA zaútočily na Írán
Izrael zahájil preventivní útok proti Íránu. V sobotu ráno to oznámil izraelský ministr obrany Jisrael Kac. V Teheránu bylo slyšet několik výbuchů, z míst v centru města stoupá dým, uvádí agentury. Podle izraelských a katarských médií se na úderu podílí také Spojené státy.
P.S. to je original titulek z Novinek 28.2.2026 v 8:15. Radi to prubezne meni.
Aby se pak valka neprenesla take do USA.
Verim ze jsou stale aktivni teroristicke bunky ve vsech koutech USA jsem stale pritomny a je to horsi v tom smeru : Neni to jak shazovat rakerty na budovy a strilet do vojaku, strasi letadlovou lodi. Teroriste muzou zautocit v USA kdekoliv a kdykoliv, naavim to ma sylnej psychologickej efekt, paranoia.
Ne ze bych to USA pral, nikomu nepreju nic zleho, ale myslim ze tato moznost zde je.
A to ze se o sebe otiraji velmoci s atomovou kapacitou nezvesti nic dobreho
.. kdyz jsem nahlizel na budoucnost hodem kurecich kosti a trech zubu mistniho vesnickeho idiota, tak jsem videl prave toto.
Take aby ste nestali frontu, poridte si Jodové kapslule jiz dnes.
Popravde uz mam takovou malou KPZ krabicku (ktera sama osobe se da rozlozit a pouzit jako solarni panel), mini 3x3cm Radio /FM/AM s jednim sluchatek (mozna postavim radio "krystalka" ktera funguje bez baterii), Jodove kapsle, prezarvativ x5, mala krychlova 20K mAh PowerBanka s LED lampu (1x LED, vydrz v kuse ~14 dni max) jedno brco s filtry pro pitnou vodu (to mi nekdo doporucil minulej rok tady na poradne, super vecicka, kresadlo + zapalovac ale jeste neni kompletni (cele to neni vetsi jak mala taska pro hygienicke prostredky ~30x20cm). Mozna se to muze zdat paraoidni, ale jeden nikdy nevi.
Krystalka ti bude na hovno, protože na AM už nikdo nevysílá a přijímače na to má už taky jen málokdo.