Pan Fiala nepsal o KPZ, ale ze ma spise lekarnicku coz je technizky vzato i ma KPZ.
Ne borci pripadne ze si pod tou KPZ predstavujete nejakej vojensky kit preziti, jak jsem psal pouzivam ji uz nejakou dobu a v zadne valce nejsem.
Hlavne co jsem do toho 'Custom Kitu" pridal jsou prasky na bolest zubu. Predminuly 3 deni vylet mi bolest zubu vse znicila.
Pro me je to takova krabicka (KIT at nepisu KPZ), potahla latkou se solarnim panelem a uvnitr mam par veci co se muze hodit, betadin, obvaz, dezinfekce-antibakterialni gel, takova klasika kterou si bere kazdy druhy co jede na par dni mimo civilizaci, takove to rozpitlavani mi pripadne detinske (tim nemyslim z tve strany). KPZ jsem to nazval jen proto ze vetsina lidi vi o co de. Kdyby situace tomu chtela a musel bych se presunout tak bych si ten kit vzal sebou, nezabira misto, uz se mi osvedcil.
Jako asi takle, IMHO jestli se neco mimo vychodni Evropu bude dit (jako v ohledu na valecny stav), tak si myslim ze pujde o "Hybridni valku".
Odpojeni Internetu (komunikace), elektrickeho proudu, sabotaze, mozna nejaky hacking na elektrarny a zdravotni systemy, plyn, td.
Co si budeme rikat, v techto pripadech to "nejvetsi nebezpeci jsou lide samotni".
Ale jako priteli, nikdy by me nenapadlo ze neco takoveho co se deje zaziju.
Zazili jsme nove milenium, prezili jsme celosvetovou pandemii, vpad RU na UA, zvoleni idiota do cela USA, mozna zazijeme pad ruska a z Ciny bude novodobe USA, zeme moznosti, rozvoje a giganta v robotice a AI.