Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Atentát na Fica

Poviem to na rovinu "no konečne!", ako nikomu neželám smrť, ale zas keď jeden človek dokáže osrať celý národ a dostať ho do katastrofálneho stavu, bolo potrebné už nejak "povedať" že si na hlavu už ďalej srať nenecháme. A ani sa nedivím že sa toto stalo, skôr som prekvapený že sa to stalo až teraz. Dúfam si Fico (ak prežije) z tohoto zoberie ponaučenie a prestane byť hajzel (alebo odstúpy z politiky, keby aj zo strachu). Proste karma ho dostihla a je jasné že keď niekto 15 rokov mrdá národ (a zavraždí Jána a Martinu) tak sa mu to vypomstí.

Ešte je otázka či veriť že to nie je divadlo, a neobjednal si streľbu sám Fico. Bo, normálny útočník by strieľal na hlavu a krk, a nie do brucha kde môže mať nepriestrelnú vestu. Ešte aj to správanie ochranky, a zakrývanie rán sa zdá zvláštne.

Jsou zobrazeny jen nové příspěvky. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
No ty si KOKOT.
Hastrman 15.05.2024 23:24
Hastrman
Ďakujem za názor, a vieš mi aj povedať prečo si to myslíš? Preto že myslím objektívne a nerobím z to…
Ale 15.05.2024 23:26
Ale
Volať po krvavých riešeniach môže iba naprostý idiot. Tešiť sa z toho detto. Tvoj príspevky vykazujú…
Hastrman 15.05.2024 23:40
Hastrman
Ja volám po krvavých riešeniach? Nie... ja len som písal že chápem dôvod prečo to urobil (nie že súh…
Ale 15.05.2024 23:43
Ale
Môžme sa teda baviť o demokracii ako o systéme, v ktorom inherentne bude väčšine ľudí nasraté na hla…
Hastrman 16.05.2024 00:05
Hastrman
Ja politiku neriešim v hlbšom aspektu... viem že každá forma má "problémy"... je jedno či tu máme de…
Ale 16.05.2024 00:16
Ale
Já to vidím podobně. Tak dlouho vyvolával napětí, až do něj uhodilo. A zcela nenáhodně to udělala je…
touchwood 16.05.2024 08:07
touchwood
Už ses za to lhaní omluvil? Atentátník byl naopak z antifico tábora, jak potvrzují dokonce i SK médi…
liar liar 28.05.2024 17:04
liar liar
Nevidím jediný důvod se omlouvat, protože i ten článek co jsi odlinkoval ukazuje, že nejde o nějakéh…
touchwood 02.06.2024 08:59
touchwood
Presne tak, atentatnik nebol volicom progresivcov, ani nechodil na nimi organizovane protesty. Slove…
fleg 02.06.2024 19:33
fleg
Flegu, atentatnik byl zkraje clen brancu, pak otocil a ucastnil se protificovych demonstraci a dokon…
Jan Fiala 02.06.2024 21:56
Jan Fiala
Ano, ale nie tych velkych, ktore napriklad organizovalo PS. To, ze vlada ma vyjazd v nejakom meste a…
fleg 02.06.2024 22:24
fleg
Protesty, organizovane opozici, ktere se nelibilo, ze prohrala v demokratickych volbách...
Jan Fiala 02.06.2024 22:56
Jan Fiala
Videl si nejaky ten protest, ci len varis z vody? Pretoze je rozdiel mat nejaku tribunu, ozvucenie,…
fleg 03.06.2024 13:01
fleg
Ja reagoval na protesty, poradane zhrzenou opozici, ne na ty atentatniky.
Jan Fiala 03.06.2024 13:06
Jan Fiala
Uz som ti vysvetloval kedy a preco sa zacali protesty. Tie sa nezacali po prehranych volbach, takze…
fleg 03.06.2024 15:29
fleg
Protesty zacaly, kdyz Fico zrusil ten specialni vysetrovaci urad, ktery zalozili vlastne kvuli nemu.…
Jan Fiala 03.06.2024 16:36
Jan Fiala
Bud sledujes situaciu u nas povrchne, alebo klames umyselne. Ivan Korčok Špeciálna prokuratúra vzni… nový
fleg 05.06.2024 08:42
fleg
Z flega sa nam stal klamár a este aj hoaxer. Atentatnik bol voličom PS, dokonca chodil na protesty m… nový
BlackMetal 04.06.2024 18:40
BlackMetal
Ukaz mi jedinu fotku, kedze su podla teba vsade. Ukaz mi nejaky dokaz, ze volil, ci podporoval Caput… nový
fleg 05.06.2024 08:37
fleg
Ťažký týždeň: Pr(a)vý slovenský atentát
Ale 23.05.2024 23:43
Ale
Primitívnosť pre bezcitneho cloveka ako si ty. Nič ine ma nenapadá.
BlackMetal 25.05.2024 21:11
BlackMetal
Vidím že si totálne mimo. Ak ti už ťažký týždeň vadí, čo je len plné pravdy... So satirou môže mať p…
Ale 25.05.2024 21:35
Ale
[video]https://m.youtube.com/watch?v=3IypVDsisWU&t=2817s[/video] Niečo zaujimavejsie, prijemne poze…
BlackMetal 25.05.2024 22:30
BlackMetal
Áko ti to video prišlo načas... určite Aktuality zabili vlastného novinára, čo sám bol mafia :i: Tak…
Ale 25.05.2024 23:13
Ale
Pozor aby si sa nezamotal do klbka, uz sa velmi zamotavas 😁 Ale sranda bokom. Musel som si presne pr…
BlackMetal 25.05.2024 23:39
BlackMetal
Nezamotavam, to len ty nechápeš ani sarkazmus ani satiru. Si proste nechápavý.
Ale 26.05.2024 09:07
Ale
Nenavist a utoky na ludi s opacnym nazorom cez ,,satiru,,.
BlackMetal 26.05.2024 11:47
BlackMetal
Ak si z teba niekto robi srandu vyvola tak maximalne nenavist v tebe. Ukaz mi jeden jedeiny nenavist…
fleg 26.05.2024 18:22
fleg
Šimečka 😂 ten už ma tolko ocenení od chazara Soroša že moze postavit halu 😁 Och ty bože. Tiež maš ta…
BlackMetal 28.05.2024 23:29
BlackMetal
hm.. Šimečka, Vášáryová, Soroš... a tys měl plnou pusu řečí o tom, jak se lidi nenávidí. :-) Jediný…
touchwood 02.06.2024 09:01
touchwood
Kriminalnikov nikdy obdivovat nebudem narozdiel od teba, flega a Ale 😊 nový
BlackMetal 04.06.2024 18:42
BlackMetal
To je dobre že hovoríš že už nebudeš, tak ako doteraz. Stačí že budeš len kydať na nevinných. Žejo?… nový
Ale 04.06.2024 22:29
Ale
Robo sa vrátil medzi živých. https://www.youtube.com/watch?v=D1L7FfaLaxM Nebudem hodnotiť teraz ob… nový
Hastrman 05.06.2024 21:14
Hastrman
Konšpirácie a žvásty. Hlavne ze nas konzervativnych označujete za konšpirátorov. Myslim si ze najlep… nový
BlackMetal 05.06.2024 21:33
BlackMetal
Konšpirovanie je znakom kritického myslenia, mne takéto konšpirácie prišli najprv tiež extrémne prit… nový
Hastrman 05.06.2024 21:43
Hastrman
Tak keď konšpiruje konzervatívec je debil a keď liberál tak je král. Aj tak to mozme nazvat :) Bol n… nový
BlackMetal 05.06.2024 22:12
BlackMetal
Za aky papier? Herec nemoze mat presdvedcenie, ci nazor? Mna tiez raz primator obvinil, ze ma poslal… nový
fleg 06.06.2024 08:33
fleg
To nie je názor iba pokyn spoza opony nový
BlackMetal 06.06.2024 13:06
BlackMetal
1. Co nějaký Fico nevím, ale já měl při operaci rozříznuté břicho úplně naštorc a pak ještě po stran… nový
gilhad 06.06.2024 01:55
gilhad
Ono to naozaj zvadza mysliet si nieco ine ako bolo prezentovane, ale to uz by sme naozaj sklzli na u… nový
fleg 06.06.2024 08:38
fleg
Tak mal Robo proste asi obrovskú kliku, zrejme je v priazni bohov, keď 4 zásahy mu len tak preleteli… nový
Hastrman 06.06.2024 10:11
Hastrman
Mal si ist za lekára ked si tak dobry znalec, škoda je ta nový
BlackMetal 06.06.2024 13:04
BlackMetal
Nemusím byť lekár, stačí sa pozrieť ako reaguje a aké emócie prejavuje človek s ktorým priamo komuni… nový
Ale 06.06.2024 13:47
Ale
Je tam proste veľa nápaditostí a človeka to proste vedie k zamysleniu... Hlavne kvôli tomu, že Fico… nový
Hastrman 06.06.2024 22:20
Hastrman
Tak dnes.... dnes už môžem jednoznačne povedať že celý atentát bolo divadlo pre verejnosť a len vytv… poslední
Ale 15.10.2024 18:07
Ale

Ďakujem za názor, a vieš mi aj povedať prečo si to myslíš? Preto že myslím objektívne a nerobím z toho taký smútok? Ako keby si ty robil smútok keď umrie každý deň ktokoľvek iný... alebo je život politika niečo viac ako život občana?

A ak si nepochopil, nehovorím že zastreliť Fica je správne... ale hovorím že chápem dôvody prečo sa to stalo, a že Fico si nejakú "karmu" zaslúžil, možno nie práve túto formu, a ja sám by som radšej videl Fica živého vo väzení než mŕtveho v márnici.

Volať po krvavých riešeniach môže iba naprostý idiot. Tešiť sa z toho detto. Tvoj príspevky vykazujú mentálnu úroveň médiami zmanipulovaného narušenca, zrejme podobného tomu narušencovi, čo strielal. O demokracii máš tiež predstavy typické pre chorého kaviarnického škreklúňa. Ak sa väčšina populácie zhodne, že chce mať Fica za premiéra a potom si o polroka neskôr väčšina populácie zvolí jeho spojenca za hlavu štátu, tak to asi neznamená, že všetkým sere na hlavu a ľudia majú toho pokrk. Že demokracia je chybný systém, o tom sa asi nemusíme baviť, ale že demokracia je to, čo ti vyhovuje, a čo už nie, demokracia nie je, je tvoje pomýlené vnímanie demokracie, ale ja sa nečudujem, mediálne si bol tak roky masírovaný, tak už iba papúškuješ, čo do teba tie roky úspešne tlačili.

Píšeš, že Fico kradne, klame a vraždí. Ok, kradne v podstate každý politik, lebo je platený skrz dane, ktoré sa dajú považovať za krádež. Klame? Tak to mi je poznatok, klamú tiež všetci, čo samozrejme nie je jeho obhajoba. Ale že vraždí??? Máš na to prosím ťa nejaký dôkaz? Keď zabil Janu a Martina, ako sám hovoríš, prečo ho za to už dávno nezabásli, keď nemal žiadnu moc, žiadnu podporu médii, ako to teda môžeš tvrdiť???

Ja volám po krvavých riešeniach? Nie... ja len som písal že chápem dôvod prečo to urobil (nie že súhlasím s tým), a to že bolo na čase povedať že si nenecháme srať na hlavu (ale to neznamená že aj súhlasím s danou formou ako sa to povedalo).

Ak sa väčšina populácie zhodne, že chce mať Fica za premiéra a potom si o polroka neskôr väčšina populácie zvolí jeho spojenca za hlavu štátu, tak to asi neznamená, že všetkým sere na hlavu

Takže tí čo zvolili Hitlera (tiež demokraticky) tiež neboli nijak poškodený... že jo? Vlastne Hitler ako demokraticky zvolený robil to čo občania chceli, lebo vyhral voľby takže to zaručene automaticky znamená že to bol morálne fajn človek a nikdy neublížil vlastným občanom a teda že robil len to občania chceli že? To asi tvrdíš teraz ty.

mediálne si bol tak roky masírovaný

haha, no neviem kto, a neviem či práve média a "necenzúra" nie je práve tá oná demokracia o ktorej hovoríš.

Môžme sa teda baviť o demokracii ako o systéme, v ktorom inherentne bude väčšine ľudí nasraté na hlavu. To by bolo ale na iné vlákno. Ale ak sám vravíš, že nie si demokrat, tak sa ti ospravedlňujem. Ono totižto veľa ľudí sa oháňa demokraciou, pritom ju chápu tak - niečo sa mi ľúbi = demokracia, niečo sa mi neľúbi = ohrozenie demokracie! Napríklad to tak vníma český premiér Fiala, ktorý vládne narozdiel Fica bez podpory demokratickej väčšiny.

haha, no neviem kto, a neviem či práve média a "necenzúra" nie je práve tá oná demokracia o ktorej hovoríš.

Sorry, ale vôbec som neporozumel.

Ja politiku neriešim v hlbšom aspektu... viem že každá forma má "problémy"... je jedno či tu máme demokraciu, komunizmus či diktatúru alebo inú formu. Ako dakedy bola moc v ruke jedného človeka... mali sme takých kráľov čo boli vlastne vrahmi a viedli obyvateľstvo k chudobe a otroctvo bola bežná vec, za úplne rovnakej formy "vlády" sme tu mali Máriu Teréziu ktorá silne prospela ľudstvu... to isté sa môže diať za demokracie, za moci v rukách senátu, za komunizmu atď. Jeto úplne jedno. Formu vlády absolútne neriešim. Riešim Fica ako bytosť (akúkoľvek, úplne rovnaký pohľad ako keby bol obyčajný občan). Demokracia fakt nie je o tom čo sa ľúbi.. je to len o tom na čom za zhodne väčšina (alebo v prípade zastupiteľskej demokracie na zástupcovi zvolený väčšinou). To ale skutočne neailgnuje s morálnou "správnosťou" činnou danej skupiny či jedinca (zástupcu). Ak teraz 8 miliárd ľudí vyhlási že zákon "vraždiť raz ročne je legálne" nemení na fakte že je to nemorálne, aj keď to tvrdí väčšina že je to "fajn".

Ja vôbec neriešim demokraciu (ja ani nie som prívrženec žiadnej formy/systému vládnutia, pretože to nie je moja oblasť)... neriešim že je zastrelený premiér.... riešim že je zastrelený človek (všeobecne), ktorého minulosť je taká, že sám prispel k vzniku nenávisti (a resp. jeho kumpáni ako Danko, Blaha, Kaliňák...) a že sa to obrátilo voči nemu. Chápem dôvody prečo útočník útočil... súhlasím že problém Ficovlády treba riešiť a že treba ukázať a nahlas povedať že si nenecháme srať na hlavu... nesúhlasím s formou útoku (čin samotného pokusu vraždy)... už je to jasné?

Já to vidím podobně. Tak dlouho vyvolával napětí, až do něj uhodilo. A zcela nenáhodně to udělala jedna z jeho vymaštěných oveček, kterým se zdálo, že je málo aktivní....

edit: my jsme tu měli zase důchodce Baldu, který se snažil vykolejit vlak a hodit to na muslimáky. Taky měl IQ tykve.

Už ses za to lhaní omluvil? Atentátník byl naopak z antifico tábora, jak potvrzují dokonce i SK média. Dokonce pravdomluvná Markíza. Pár vět:
"Podle slovenských médií se Juraj Cintula politicky angažoval proti Robertu Ficovi už v minulosti. Stanice Markíza ve čtvrtek na svém webu napsala, že muž koncem dubna protestoval proti jeho vládě na jejím výjezdním zasedání v Dolné Krupé nedaleko Trnavy. "Stalo se to 24. dubna. Hrstka protestujících, mezi kterými byl i Juraj C., křičela slova jako 'Ať žije Ukrajina', 'zrádci' nebo 'dost bylo Fica'. Měli i transparenty na podporu RTVS," popisuje televize."

A to je prosím článek z 16. 5. Do dneska se toho na vymaštěnou ovečku provalilo víc. Tak se omluv, buď férové chlap.
https://tvnoviny.sk/domace/clanok/895210-atentatnik-uz-proti-ficovi-protestoval-prisiel-aj-na-rokovanie-vlady-do-dolnej-krupej?campaignsrc=tn_clipboard

Nevidím jediný důvod se omlouvat, protože i ten článek co jsi odlinkoval ukazuje, že nejde o nějakého vyhraněného člověka z "protifico tábora" (ať to tedy už znamená co chceš).

Slovenskí branci totiž rozhodně nejsou kompatibilní s čímkoli, co by se dalo považovat za liberální část politického spektra, což je podle smeráků původní "zdroj" atentátu. Daleko lepší vysvětlení je, že atentátník byl spíše národovec, tedy člověk "kompatibilní" spíše s koaličníky jako jsou SNS nebo ideově spříznění Kotlebovci. Co je ale podstatné: lidi jako je on nelze většinou jednoznačně zařadit, oni mají svůj svět a Fico pro něj mohl být příliš měkký (z různých důvodů, třeba proto, že věřil na vládu tvrdé ruky).

Ano, ale nie tych velkych, ktore napriklad organizovalo PS.
To, ze vlada ma vyjazd v nejakom meste a tam pride 20-30 miestnych + zopar exotov z inych okresov a zakricia si nieco nepovazujem za protificovksku demonstraciu, ktora je organizovnaa opoziciou.
To boli pravidelne protesty v mestach so stovkami, tisicmi az desattisicmi ucastnikov.

Uz som ti vysvetloval kedy a preco sa zacali protesty.
Tie sa nezacali po prehranych volbach, takze neslo o protesty ohrdnutej opozicie, co sa nevie zmierit s vysledkami volieb.
Protesty sa zacali pri prijimani novely Trestneho zakona, co bolo davno po volbach.
Poprosim nepis o ohrdnutej opozicii.

Protesty zacaly, kdyz Fico zrusil ten specialni vysetrovaci urad, ktery zalozili vlastne kvuli nemu. Pak to pokracovalo po zasazich do verejnopravni TV. Uprimne, pokud by nekdo chtel neco udrlat s tou nasi nenazranou CT, vubec bych se nebranil. Dovedu si predstavit, jak by ochranci demokracie rvali.
Vy mate Simecko, my mame (uz teda jen zbytky) bilionu chvilek pro demokracii.

Bud sledujes situaciu u nas povrchne, alebo klames umyselne.

Ivan Korčok
Špeciálna prokuratúra vznikla v roku 2004. Dvanásť z devätnástich rokov jej fungovania bola pri moci aktuálna garnitúra a dvanásť rokov nepovažovala za potrebné čokoľvek s týmto úradom robiť. Nebudem špekulovať, či to bolo vďaka naozaj tristným výsledkom tejto inštitúcie počas tohto obdobia. Teraz to robia spôsobom, ktorý keby bol osobnou pomstou a revanšom, nevyzeralo by to inak. Bez akejkoľvek odbornej alebo verejnej diskusie, v skrátenom konaní, s chabým zdôvodnením, hlavne, aby to bolo čo najrýchlejšie, prehrmelo to a čo najskôr sa na to zabudlo. Hoci poctivá odborná diskusia o lepšom nastavení by aj s ohľadom na minulosť tejto inštitúcie bola celkom isto namieste.

Zacinas byt ako ruska propaganda. Vydas niekolko vyhlaseni, kktore si navzajom odporuju a robis to umyselne, alebo ti to je len jedno(?).
Najprv tvrdis, ze protesty robila opozicia preto, ze bola ohrdnuta a nevedela sa zmierit s vysledkami volieb a teraz, ze to bolo po zruseni Specialnej prokuratury?
Btw nevadi ti, ze zrusena bola 20.3.2024 a protesty boli uz na konci roku 2023?

Ukaz mi jedinu fotku, kedze su podla teba vsade.
Ukaz mi nejaky dokaz, ze volil, ci podporoval Caputovu (co mimochodom nic neznamena).
Edit: Neukazuj nic, aj tak nic nemas, len kecas ako spravny troll podla prirucky. Ked nieco tvrdim bolo by dobre opret to okrem prvej signalnej sustavy aj o argumenty, nielen o pocity a domnienky.

Áko ti to video prišlo načas... určite Aktuality zabili vlastného novinára, čo sám bol mafia :i: Tak už len čakám kedy príde video čo bude kritizovať i toto video kritizujúce videa od Aktualít čo kritizujú videá z NR SR, kde poslanci kritizujú.... ah to je začarovaný kruh. Ale že aj satira sa dá poprieť, to už vidím veci, čo by človek nevymyslel.

Stále ver nezmyslom ako Koalícia je super. Určite všetko na všetkých spravodajských portáloch je klamstvo, média len klamú a SNSkár má pravdu o placatej Zemi. Za Smeru tu máme perfektné nemocnice, školstvo, železnice, atď...

Pozor aby si sa nezamotal do klbka, uz sa velmi zamotavas 😁 Ale sranda bokom. Musel som si presne pre takehoto dezinfo nebezpecneho cloveka ako si ty zalozit ucet len... aby som ti mohol vyvracat tu tvoju pravdu. (Lož). Kedze sa tu najde mnozstvo ludi, ktori samozrejme mozno nesleduju politiku, dianie vo svete a naletia presne cloveku ako si ty, sekte zo zomri. Niektori ma mozno nebudu chapat ale po pozreti mojho videa uz pochopia :) Ze Ale... . Tie tvoje klamstva namňa neplatia, namna to darmo skusas. A verim ze ludia co to tu citaju to cele pochopia do bodky. Ty si presne obraz toho, co sa tu uz dlhe roky na Slovensku dialo a kam to az zaslo smerom ku Handlovej. To krasne zomri ktore bolo v aktualitach. Aj u tvojho krasavca vo videu, ktore si prave dal. Take nahodičky. Vstup si uz konecne do svedomia. Prosim.

Ak si z teba niekto robi srandu vyvola tak maximalne nenavist v tebe.
Ukaz mi jeden jedeiny nenavistny vyrok Simecku voci vladnym stranam.
Pretoze ak chces ja ti ukazem desiatky nenavistnych utokov z opacneho (S)smeru.
Btw sledujes sudny proices Nad vs Blbos? Blbos neprisiel na sud, kde ho mal (citujem ho) rozobrat na srobiky.
Pritom oznacit niekoho za vlastizradcua huckat svojich sledovatelov na socialnych sietach aj v realnom priestore (bilboardy) je uz daleko za hranicou nenavisti...to uz je tucna nenavist.
Ale Blbos to dava teraz na Huliaka...ja som to tak nemyslel, to bol len moj nazor a vy ste ho nepochopili...
Podla tejto logiky kazdeho koho teraz zadrzali za schvalovanie atentatu by mali prepustit, pretoze oni to tak nemysleli, to len prejavili svoj politicky nazor nie?

Robo sa vrátil medzi živých.

https://www.youtube.com/watch?v=D1L7FfaLaxM

Nebudem hodnotiť teraz obsah jeho reči, to že je sociopat, sa asi nedá spochybňovať.

Ale vŕta mi to hlavou, najprv som košpirácie, že Fico si celú útok na seba nafingoval, že útočník strielal so slepými, že ochranka naschvál reagovala ako reagovala, že pri prenášaní do nemocnice sa nejak neponáhlali, a tak ďalej a tak ďalej, odmietal.... Ale už sa mi tých zvláštnych okolností zdá byť priveľa.

1. Dokázal by niekto, kto bol smrteľne zranený len tri týždne dozadu, sa z toho za taký krátky čas vylízať a ešte takto bez námahy spraviť si štvrťhodinovú prednášku, bez toho, aby na ňom nebolo vidieť znateľné vyčerpanie?
2. Timing atentátu a návratu na verejnosť je tiež zaujímavý, presne tri týždne od seba.
3. Všimli ste si, že osoba strelca sa žalostne málo medializovala? Je to pochopiteľné, keď je predmetom vyšetrovania, čakal som ale snáď väčšie prepieranie jeho osoby, trebárs ohľadom trestu.
4. Zvláštne mi prišlo, že sa neotvorili viaceré otázky, napríklad aj ohľadom legislatívy nosenia zbraní atď.
5. Fico vo videu vraví, že mu odpúšťa a nebude podnikať žiadne kroky proti nemu. Jasné, neprinieslo by mu to nič, ale skôr mi to príde ako také bagatelizovanie jeho osoby, aby mohol nenápadne byť odprataný.
6. Zdá sa mi to len, ale bežne bledý ryšavec Fico vyzerá byť opálený? Sorry ako, ale ja som bol po hospitalizácii s banálnou trombózou bledý ako sračka a vyzeral som znateľne horšie, dokonca aj hospitalizácia trvala takmer rovnako dlho.
7. O Ficovi je známe, že má operované srdce, berie lieky na riedenie krvi, hlavne kvôli tomu sa mu predpovedali v celej veci komplikácie, no napriek tomu sa z tak závažného zranenia dostal zázračne rýchlo?

Čo si o tom myslíte, je Fico nadčlovek alebo posunul práve hranice toho, kam až je jeden politik v rámci politického boja zájsť?

Konšpirovanie je znakom kritického myslenia, mne takéto konšpirácie prišli najprv tiež extrémne pritiahnuté za vlasy, ale potom vidím Roba zjaviť sa na videu, čakal som, že po prežití takého niečoho bude vyzerať ako zdochlina, on vyzerá maximálne ako keby bol po dvoch týždňoch sračky, nie rozstrielaného žalúdka. Takže buď je skutočne nadčlovek, alebo to bolo celé fakt veľmi nechutná hra, ktorá by vo svete asi nemala precedens.

Tak keď konšpiruje konzervatívec je debil a keď liberál tak je král. Aj tak to mozme nazvat :) Bol na sračky ale mal starostlivosť inú než obycajny clovek. Vieme ako to chodi v nasich nemocniciach uz x rokov. Kazdopadne som rad ze je spet. Pozeral som teraz zase hercov a influencerov, uz 3x robia promo na volby opozicii. Mne je to uz samemu trapne, pauhofova, vačkova a dalsi... Ako moze niekto za (papier)predat seba a urobit zo seba ... prepačte mi... takeho kokqta len aby mu niečo ušlo do kapsy a udržal si fleka. Aj za cenu nasledkov... Ja by som to nikdy nedokazal ci uz pri koalicii alebo opozicii. Žiadna hrdosť, sebareflexia nič.... Ako sa potlápkavaju jeden druhemu po pleci. Z kovacica v markize robia hrdinu za jeho vyjadrenie na markíze že orbanizácia začína. A vraj nestranný. Všetci sa sami ukazujú postupne a odhalujú svoje skryté diabolské vnútro.

Za aky papier? Herec nemoze mat presdvedcenie, ci nazor?
Mna tiez raz primator obvinil, ze ma poslala jeho pozicia a pritom som sa len zaujimal o to kam idu mestske invesicie v oblasti, ktorej rozumiem.
Tito paranojici nechapu, ze existuju ludia, co s nimi nesuhlasia z principu lebo robia hovadiny a ludom to vadi....a nikto im za to nemusi nic davat.

1. Co nějaký Fico nevím, ale já měl při operaci rozříznuté břicho úplně naštorc a pak ještě po straně nahoru, ale sešili a slepili mě dobře, takže 10. den jsem z nemocnice odešel po svých. To jsem sice obrečel, ale sedět na posteli a hodiny počítačovat už jsem tou dobou pár dnů schopný byl. Kecat bych taky zvládnul dlouho, jen nebylo s kým (o nějakých prášcích na bolest nemluvě).

21. den už jsem byl dávno v pořádku, jen jsem se musel pochopitelně šetřit a než se to zahojilo tak, že jsem o tom nevěděl, tak to ještě tvrvalo. Ale chodit a kecat jsem mohl bez problémů. Jetliže je Fico "velké zvíře", tak asi neměl horší péči, než normální člověk.

Ona ta lékařská věda jde dopředu zatraceně rychle, i když se to navenek tak možná nezdá. (Když někoho seřve vrchní, že kouří na balkóně, tak je to věc, kterou pak v hospodě vypráví. Že ho na tom balkóně seřvala v době, kdy by se před deseti lety ještě nebyl sám schopný posadit na posteli, to nevidí.)

2. po 21 dnech už by měl být relativně funkční, který přesně den vyleze na veřejnost je problém jeho PR. Přesně tři týdny je podezřelé, přesně kulatých 20 dní určitě taky a 18 je nebezpečná symbolika, ostatní čísla si zájemce určitě taky snadno najde a zdůvodní. A ještě datum se dá numerologicky vytěžit.

3. Obecně se doporučuje všem takovýmhle dopřávat co nejmíň mediálního pokrytí, aby to co nejmíň táhlo následníky. Ty školní střílečky jsou prý dost založené právě na mediálním pokrytí a proto chodí ve vlnách. Atentátníka zprocesit bez velké medializace je rozhodně rozumný počin s ohledem na prevenci.

4. My máme legislativu ohledně zbraní asi nejlepší v Evropě, Slovensko v tomhle už udělalo pár kroků zpět, ale žádná změna legislativy v tomhle moc nepomůže. Možná by mohli zakázat střílet na lidi a politiky obzvláště, to by to asi vyřešilo ... oh wait ...

5. Když to Ficovi přijde jako jako vhodný PR tah a pronásledováním by si jen pohoršil, tak proč by to neudělal? A jestli atentátník zmizí nebo nezmizí teprve uvidíme. Pokud to vůbec bude někoho zajímat.

6. Nevím, neznal jsem před, neviděl po, nemám co říct.

7. Operované srdce hojení nevadí, ředění krve taky ne, pokud je rána řádně ošetřená a opečovávaná. Stehy drží v mase a kůži, těch se to netýká, srůstání tkání také ne, zastavování krvácení se to týká velmi, ale srážet krev je snadné a řada postupů se běžně praktikuje po staletí. Předpokládám, že špičkový lékařský tým má příslušné prostředky při ruce automaticky. Dost taky záleží na tom, jak pacient přistupuje k léčbě, zejména v prvních dnech. Pokud se snažil vyléčit a trochu tomu podřídil i osobní pohodlí, tak by to mělo značný vliv. (A u takovýhle lidí bych se dost divil, kdyby místo kariéry dali předost chvilkovým rozmarům a trošce pohodlí. Já svou léčbu bral smrtelně vážně.)

Myslím si, že vůbec nemusí být nadčlověk, aby s se špičkovou lékařskou péčí, trochou snahy a trošičkou štěstí tohle zvládnul. Já si myslím, že bych to zvládnul taky.

Ono to naozaj zvadza mysliet si nieco ine ako bolo prezentovane, ale to uz by sme naozaj sklzli na urovne tych co kritizujem.
Dokazy ziadne, len nejake indicie, ktore sa daju vysvetlit aj inak ako si ich chceme vysvetlit my.
Zo zaciatku som chvilku uzvazoval nad tymi nezrovnalostami, ale silou vole (nech ta sila sprevadza!) som tieto myslienky opustil....ale svine sa obcas vracaju;o).

Tak mal Robo proste asi obrovskú kliku, zrejme je v priazni bohov, keď 4 zásahy mu len tak preleteli žalúdkom bez zasiahnutia kritického orgánu. Prežiť štyri guľky z blízka a byť na tom takto v pohode, s tým sa skutočne len tak hocikto nemôže chváliť. V konečnom dôsledku mu toto neskutočne pomohlo, prežitie radikálneho nenávistného činu voči jeho osobe bez výrazného poškodenia mu nahralo do rúk pekné esá.

To s tou zbraňovou legislatívou bola skôr moja obava, som rád, že sa ta téma neotvorila, ja som za liberálnu zbraňovú politiku. Ale možno sa téma neotvorila aj preto, lebo zakazovať zbrane je skôr doména progresívcov, ktorí sú teraz radšej ticho, keby sa to stalo niekomu z ich radov, už by kričali po sprísnení.

To opálenie bola už iba čistá špekulácia, nedá sa to posúdiť z kamery, treba ale uznať, že vyzerá byť trochu pochudnutý.

Nemusím byť lekár, stačí sa pozrieť ako reaguje a aké emócie prejavuje človek s ktorým priamo komunikuješ, a človek v televízii ktorý hrá v céčkovom filme. Ak by som odmazal všetky komentáre médií z kontextu, a videl len tie samotné videá, ako cudzinec (bez znalosti o čo sa jedná o koho atď) tak by dospel k jednoznačnému záveru že je to hrané divadlo. A ja už fakt u koalície neviem či sa dá vôbec veriť niečomu. Nevyvodzujem si jednoznačný záver, a určite tu nejdem tvrdiť že to bolo jednoznačne tak či onak, ale minimálne všetko (ale do slova všetko okolo tohoto prípadu) poriadne zaváňa divadielkom. Pomalá ochranka (okej, to by som aj uveril že sú neschopný), záchranári odvádzajú Fica ako na prechádzke parkom, zakryté telo, celá situácia všeobecne (ešte aj dav bez paniky si len zanadával), namiesto strieľanie na hlavu sa strieľalo do brucha, kde by človek z cieľom zabiť určite nemieril, a Fico mohol mať aj nepriestrelnú vestu... ďalej reakcie koalície, vypustené video atentátnika od polície, celé tieto týždne a ešte toto video k tomu (kde by minimálne schudol a bolo by to vidieť na krku), informácie čo dali o útočníkovom živote (spisovateľ čo píše o Ficovi aj knihu kde je zrazu pohľad iný, celkové tie "prepojenia na opozíciu" atď). Celé je to také, no, jednoducho to nesedí ale že absolútne. Že Blaha a Danko sú debili a reagovali ako reagovali ešte sa to dá zobrať, aj keď by boli asi skôr priposratý, ale aby Fico takto reagoval "v starom klasickom štýle", to vyzerá ako keby sa mu nič nestalo a prišiel z dovolenky. Celé je to absurdné.

Ešte by som samotnej streľbe uveril, ale o rozsahu a závažnosti zranení, ktoré Fico utrpel mám problém uveriť. A už vôbec neverím na prepojenie s opozíciou, vzhľadom k absolútne rozchádzajúcim informáciám a vzhľadom k situácii aj kto bol útočník. Plus ešte opozícia neschopná sa čo i len ozvať pri mnohých predchádzajúcich šlamastikách, čo celú dobu len sedí posratá v kúte, aby zrazu sa jej (ne)podarilo urobiť toto všetko? To už skôr uverím že Fico je mimozemšťan čo si len obliekol ľudské telo ako v Muži v Čiernom.

Nechcem veriť tomu že je to divadielko, ale už fakt neviem čo si mám myslieť. Už to ako reagoval vo videu, aké emócie prejavoval, pohyb očí, a všetko spolu. A to fakt ani nemusím byť odborník alebo lekár aby som videl čo všetko tu nesedí. Ale ak to bolo skutočne tak, tak síce nesúhlasím s formou útoku, ale i tak si nejakú učiteľskú facku zaslúžil.

Jediné ale čo si viem z tohoto usúdiť jednoznačne je len to že koalícia len útočí na opozíciu bez sebareflexie a jednoznačne zneužíva situáciu vo svoj prospech. Čo ani potkani nerobia.

Je tam proste veľa nápaditostí a človeka to proste vedie k zamysleniu... Hlavne kvôli tomu, že Fico z toho vychádza v podstate ako absolútny víťaz prakticky bez ujmy a objaví sa potom vo videu, kde pokračuje tam kde prestal takmer s triumfálnym prejavom v zmysle: ha, ja som vám to hovoril, toto je všetko vaša vina a viedlo to až sem. Neviem, ja síce nie som sociopat, takže si nedokážem predstaviť aké je to nemať svedomie a empatiu, ale po prežití si takého niečoho by som sa asi aspoň dočasne zmenil vo vystupovaní, rozumej, bol by som zmierlivejší a pokornejší. Podozrivé je aj to, že zrovna asi mesiac predtým sa takto vo videu prihováral, že je možné, že sa niekto pokúsi o jeho život.

Znie to proste strašne neuveriteľne, čím nechcem povedať, že to celé musí byť nutne vykonštruované, tak ďaleko by asi nezašiel, ale konšpirácie sa tu veru núkajú...

Tak dnes.... dnes už môžem jednoznačne povedať že celý atentát bolo divadlo pre verejnosť a len vytváranie dôvodov pre útlak opozície. Pripomína mi to presne podpálenie Reichstagu. Potvrdené je to už tým, že sám Fico si vyžiadal vypracovanie správy o atentáte a odvolal mnohých funkcionárov a vyšetrovateľov atentátu. Je zrejme že toto urobí len človek čo sa snaží zakryť pravdu. Po všetkom čo sa za posledných polrok stalo, a čo Fico a jeho kumpáni predvádzali a všetky okolnosti, ktoré sú verejne známe, by to už musela byť fest zhoda náhod, ak by tomu tak nebolo.

Skorej som nechcel ísť do záverov, keď neviem každé detaily, ale toto je už skutočne príliš veľa odporujúcich si vecí a celé správanie koalície a všetko jednoducho tak nesedí že je prakticky nemožné aby atentát sa stal tak ako bolo pôvodne informované. Nehovorím že sa nestal vôbec, ale je isté že priebeh bol iný a pravda je úplne iná.

Zpět do debat Přispět do debaty Nahoru