Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Atentát na Fica

Robo sa vrátil medzi živých.

https://www.youtube.com/watch?v=D1L7FfaLaxM

Nebudem hodnotiť teraz obsah jeho reči, to že je sociopat, sa asi nedá spochybňovať.

Ale vŕta mi to hlavou, najprv som košpirácie, že Fico si celú útok na seba nafingoval, že útočník strielal so slepými, že ochranka naschvál reagovala ako reagovala, že pri prenášaní do nemocnice sa nejak neponáhlali, a tak ďalej a tak ďalej, odmietal.... Ale už sa mi tých zvláštnych okolností zdá byť priveľa.

1. Dokázal by niekto, kto bol smrteľne zranený len tri týždne dozadu, sa z toho za taký krátky čas vylízať a ešte takto bez námahy spraviť si štvrťhodinovú prednášku, bez toho, aby na ňom nebolo vidieť znateľné vyčerpanie?
2. Timing atentátu a návratu na verejnosť je tiež zaujímavý, presne tri týždne od seba.
3. Všimli ste si, že osoba strelca sa žalostne málo medializovala? Je to pochopiteľné, keď je predmetom vyšetrovania, čakal som ale snáď väčšie prepieranie jeho osoby, trebárs ohľadom trestu.
4. Zvláštne mi prišlo, že sa neotvorili viaceré otázky, napríklad aj ohľadom legislatívy nosenia zbraní atď.
5. Fico vo videu vraví, že mu odpúšťa a nebude podnikať žiadne kroky proti nemu. Jasné, neprinieslo by mu to nič, ale skôr mi to príde ako také bagatelizovanie jeho osoby, aby mohol nenápadne byť odprataný.
6. Zdá sa mi to len, ale bežne bledý ryšavec Fico vyzerá byť opálený? Sorry ako, ale ja som bol po hospitalizácii s banálnou trombózou bledý ako sračka a vyzeral som znateľne horšie, dokonca aj hospitalizácia trvala takmer rovnako dlho.
7. O Ficovi je známe, že má operované srdce, berie lieky na riedenie krvi, hlavne kvôli tomu sa mu predpovedali v celej veci komplikácie, no napriek tomu sa z tak závažného zranenia dostal zázračne rýchlo?

Čo si o tom myslíte, je Fico nadčlovek alebo posunul práve hranice toho, kam až je jeden politik v rámci politického boja zájsť?

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat