Atentát na Fica
Poviem to na rovinu "no konečne!", ako nikomu neželám smrť, ale zas keď jeden človek dokáže osrať celý národ a dostať ho do katastrofálneho stavu, bolo potrebné už nejak "povedať" že si na hlavu už ďalej srať nenecháme. A ani sa nedivím že sa toto stalo, skôr som prekvapený že sa to stalo až teraz. Dúfam si Fico (ak prežije) z tohoto zoberie ponaučenie a prestane byť hajzel (alebo odstúpy z politiky, keby aj zo strachu). Proste karma ho dostihla a je jasné že keď niekto 15 rokov mrdá národ (a zavraždí Jána a Martinu) tak sa mu to vypomstí.
Ešte je otázka či veriť že to nie je divadlo, a neobjednal si streľbu sám Fico. Bo, normálny útočník by strieľal na hlavu a krk, a nie do brucha kde môže mať nepriestrelnú vestu. Ešte aj to správanie ochranky, a zakrývanie rán sa zdá zvláštne.
Tak dnes.... dnes už môžem jednoznačne povedať že celý atentát bolo divadlo pre verejnosť a len vytváranie dôvodov pre útlak opozície. Pripomína mi to presne podpálenie Reichstagu. Potvrdené je to už tým, že sám Fico si vyžiadal vypracovanie správy o atentáte a odvolal mnohých funkcionárov a vyšetrovateľov atentátu. Je zrejme že toto urobí len človek čo sa snaží zakryť pravdu. Po všetkom čo sa za posledných polrok stalo, a čo Fico a jeho kumpáni predvádzali a všetky okolnosti, ktoré sú verejne známe, by to už musela byť fest zhoda náhod, ak by tomu tak nebolo.
Skorej som nechcel ísť do záverov, keď neviem každé detaily, ale toto je už skutočne príliš veľa odporujúcich si vecí a celé správanie koalície a všetko jednoducho tak nesedí že je prakticky nemožné aby atentát sa stal tak ako bolo pôvodne informované. Nehovorím že sa nestal vôbec, ale je isté že priebeh bol iný a pravda je úplne iná.