Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Atentát na Fica

Nemusím byť lekár, stačí sa pozrieť ako reaguje a aké emócie prejavuje človek s ktorým priamo komunikuješ, a človek v televízii ktorý hrá v céčkovom filme. Ak by som odmazal všetky komentáre médií z kontextu, a videl len tie samotné videá, ako cudzinec (bez znalosti o čo sa jedná o koho atď) tak by dospel k jednoznačnému záveru že je to hrané divadlo. A ja už fakt u koalície neviem či sa dá vôbec veriť niečomu. Nevyvodzujem si jednoznačný záver, a určite tu nejdem tvrdiť že to bolo jednoznačne tak či onak, ale minimálne všetko (ale do slova všetko okolo tohoto prípadu) poriadne zaváňa divadielkom. Pomalá ochranka (okej, to by som aj uveril že sú neschopný), záchranári odvádzajú Fica ako na prechádzke parkom, zakryté telo, celá situácia všeobecne (ešte aj dav bez paniky si len zanadával), namiesto strieľanie na hlavu sa strieľalo do brucha, kde by človek z cieľom zabiť určite nemieril, a Fico mohol mať aj nepriestrelnú vestu... ďalej reakcie koalície, vypustené video atentátnika od polície, celé tieto týždne a ešte toto video k tomu (kde by minimálne schudol a bolo by to vidieť na krku), informácie čo dali o útočníkovom živote (spisovateľ čo píše o Ficovi aj knihu kde je zrazu pohľad iný, celkové tie "prepojenia na opozíciu" atď). Celé je to také, no, jednoducho to nesedí ale že absolútne. Že Blaha a Danko sú debili a reagovali ako reagovali ešte sa to dá zobrať, aj keď by boli asi skôr priposratý, ale aby Fico takto reagoval "v starom klasickom štýle", to vyzerá ako keby sa mu nič nestalo a prišiel z dovolenky. Celé je to absurdné.

Ešte by som samotnej streľbe uveril, ale o rozsahu a závažnosti zranení, ktoré Fico utrpel mám problém uveriť. A už vôbec neverím na prepojenie s opozíciou, vzhľadom k absolútne rozchádzajúcim informáciám a vzhľadom k situácii aj kto bol útočník. Plus ešte opozícia neschopná sa čo i len ozvať pri mnohých predchádzajúcich šlamastikách, čo celú dobu len sedí posratá v kúte, aby zrazu sa jej (ne)podarilo urobiť toto všetko? To už skôr uverím že Fico je mimozemšťan čo si len obliekol ľudské telo ako v Muži v Čiernom.

Nechcem veriť tomu že je to divadielko, ale už fakt neviem čo si mám myslieť. Už to ako reagoval vo videu, aké emócie prejavoval, pohyb očí, a všetko spolu. A to fakt ani nemusím byť odborník alebo lekár aby som videl čo všetko tu nesedí. Ale ak to bolo skutočne tak, tak síce nesúhlasím s formou útoku, ale i tak si nejakú učiteľskú facku zaslúžil.

Jediné ale čo si viem z tohoto usúdiť jednoznačne je len to že koalícia len útočí na opozíciu bez sebareflexie a jednoznačne zneužíva situáciu vo svoj prospech. Čo ani potkani nerobia.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat