Český stát je okradl, odchází ven
WEDOS stěhuje firmu do zahraničí
Po tom, co jim stát vyvlastnil, ukradl pozemek za třetinu ceny, kterou za něj dali, už pozbyli poslední naději. Mimochodem je vlastně dobře, že fialový přiznivci postupně vystřízlí z nadšení, jak to tu po babišovi dá někdo do pořádku. Uvidíme, jestli to v příštích volbách bude stačit, ikdyž já jsem přesvědčen, že systém voleb lidi stále nepochopili a místo, aby zvolili někoho normálního, zvolí fialkám na just babiše. Takže zase ta minulá sebranka nahradí tu současnou a ta bude v budoucnu nahrazena zase tou z minula, prostě takovej koloběh furt dokola, ze kterého se ne a ne vyhrabat.
Kéž by někdo takový kandidoval.
Co chceš delat s takovým materiálem. Fakt už netuším jestli je to naivita nebo blbost lidská
Možná by měl panu profesorovi politologie nekdo vysvětlit, že takto to v reálném světě nefunguje
No já nikde netvrdil, že současná vláda je normální. Jenom nevidím, že by někdo normální vůbec v politice byl.
Ono je to těžký, jak už tu píše kolega v dalším komentáři, neschopní nahradili všehoschopné. Bylo by potřeba někoho jenom schopného. Jenže takový lidi nemají zapotřebí jít do politiky a riskovat dobré jméno, majetek, zdraví i život.
Na druhou stranu kandiduje docela dost politických stran a hnutí, není třeba stále dokola volit ty samé. Ono kdyby tam neseděli stále titíž a nepovažovali ty teplá místa za jisté, tak by se snažili určitě víc.
Ano, určitě by se snažili víc. Víc si nakrást, protože vědí, že příště už se tam nedostanou.
Další věcí je, že nemají znalosti a bude to stejné jako nyní. Ono je tam více aspektů, ale nemá to cenu se rozepisovat.
Podle mého názoru je ta snaha ukrást,co se dá už teď výjimečná. Spíš bojují s časem než o voliče a kdyby ještě museli bojovat o ty voliče, je zřejmé, že toho ukradnou ještě méně.
Ty vogo
Já to dal celý
I bych se vyjádřil, ale snažím se nebýt sprostý
Hnus a humus. Fuj
Co k tomu dodat?
Článek jsem jen přelétl. Bohužel pán asi moc nečte a nezajímá se o soudobé dějiny. Lidé bydlící v tomto státě byli okradeni od roku 1914 několikrát ( 1914 - 1918 válečné půjčky, po roce 1918 pozemková reforma, mezi lety 1939 -1945 oloupení občanů nevyhovujících rasovým zákonům, každé odsouzení v této době bylo spojené se zabavením majetku, v roce 1945 znárodnění bank a velkých podniků, v roce 1948 znárodnění všeho, v roce 1953 měnová reforma, rozsudky soudů mezi lety 1948 až 1989 při opuštění republiky byly též spojeny se zabavením majetku, po roce 1990 rozkradení všeho státního majetku a jistě jsem na něco zapomněl). Jinak rozděluji politiky na schopné (ti se u nás nevyskytují), neschopné a všeho schopné. Po volbách se stalo to, že všehoschopné politiky vystřídali politici neschopní.