Jsou zobrazeny jen nové příspěvky. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Když jsem slyšel, že pana Miloše Zemana navrhla Sněmovna na vyznamenání, čekal jsem, kdy to začne. T…
Yarda 04.06.2026 22:10
Yarda
Docela by mě zajímalo ZA CO by měl dostat Zeman vyznamenání (články tomu věnované jsem nečetl). Za t… poslední
Prasak 05.06.2026 21:51
Prasak

Když jsem slyšel, že pana Miloše Zemana navrhla Sněmovna na vyznamenání, čekal jsem, kdy to začne. Tak na xychtoknize už to začalo, diskuse je omezená:

Miroslav Tomanec

Navrhnout na státní vyznamenání sprostého hulváta a soudem několikrát usvědčeného lháře, opilce který se zasloužil o rozvrat politické kultury a systematicky ničil svým příkladem morálku společnosti může jenom sněmovna, která vyznává stejné hodnoty jako on.
Doufám, že se prezident Petr Pavel opět zachová jako chlap na svém místě a hodí to do koše. A kdyby měl sebemenší pochybnosti, tak že se zamyslí nad tím, jestli by on v podobné situaci vyznamenal jeho. Když on sám za polovinu funkčního období toho pro naši zemi udělal mnohem více než Zeman za deset let.
Ale přece jen - abych nebyl jenom tak jednostranný - vzpomene si někdo na nějaký Zemanův společenský přínos?

:beer:

Docela by mě zajímalo ZA CO by měl dostat Zeman vyznamenání (články tomu věnované jsem nečetl).
Za ty šmeliny jeho nohsledů (Mynář a spol), chlastání a bratříčkování na ruské ambasádě, by měl zůstat v brlohu, chlastat a už jen potichu vzpomínat. Spolu s Klausem.

Zpět do debat Přispět do debaty Nahoru