Jsou zobrazeny jen nové příspěvky. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Když jsem slyšel, že pana Miloše Zemana navrhla Sněmovna na vyznamenání, čekal jsem, kdy to začne. T… nový
Yarda 04.06.2026 22:10
Yarda
Každý politik je někým nenáviděn a někým vynášen do nebes. Myslím, že 99% občanům je úplně jedno kdo… poslední
nerady 04.06.2026 22:18
nerady

Když jsem slyšel, že pana Miloše Zemana navrhla Sněmovna na vyznamenání, čekal jsem, kdy to začne. Tak na xychtoknize už to začalo, diskuse je omezená:

Miroslav Tomanec

Navrhnout na státní vyznamenání sprostého hulváta a soudem několikrát usvědčeného lháře, opilce který se zasloužil o rozvrat politické kultury a systematicky ničil svým příkladem morálku společnosti může jenom sněmovna, která vyznává stejné hodnoty jako on.
Doufám, že se prezident Petr Pavel opět zachová jako chlap na svém místě a hodí to do koše. A kdyby měl sebemenší pochybnosti, tak že se zamyslí nad tím, jestli by on v podobné situaci vyznamenal jeho. Když on sám za polovinu funkčního období toho pro naši zemi udělal mnohem více než Zeman za deset let.
Ale přece jen - abych nebyl jenom tak jednostranný - vzpomene si někdo na nějaký Zemanův společenský přínos?

:beer:

Každý politik je někým nenáviděn a někým vynášen do nebes. Myslím, že 99% občanům je úplně jedno kdo dostane jakékoliv vyznamenání. Pokud vyznamenání dostane tak určitě bude někdo vyznamenání vracet a tak se to vyrovná.:-D

Zpět do debat Přispět do debaty Nahoru