Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Dnes jsem skoro měl prů$er.

Dopoledne jsem šel nakoupit, oblékl jsem si čisté tričko. Ale vyděsil jsem se, když jsem si všiml, že mám na tričku písmeno "Z". Tak jsem se šel převléknout.
Sice to je reklamní tričko od téhle firmy
[Zocor-Tablets-40mg-front.png]
Ale vysvětlujte to chcimírům a dezolátům.
:-(

Jsou zobrazeny jen nové příspěvky. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Zrejme budeme muset upravit abecedu a pul slovniku. Navrh Zdechovskeho v EU: Podobně bychom měli po…
Jan Fiala 11.05.2025 16:28
Jan Fiala
jen me zajima, jak se Zdechovsky, ktery tu agresi ocividne svym jmenem podporuje, prejmenuje. Mohl…
Yarda 11.05.2025 18:30
Yarda
Tricko od izraelske firmy Zahal asi bude taky problem... [99936-cropped-zahal-logo-color-txt-227-pn… nový
Jan Fiala 11.05.2025 21:07
Jan Fiala
V rámci spojování společnosti tu máme další Zdechovského výzvu: Označujte ruské trolly a proruské k… nový
Jan Fiala 14.05.2025 11:43
Jan Fiala
...Z pohledu Zdechlovského jsou ale proruští trolové a kolaboranti všichni, kteří nesouhlasí s názor… nový
Yarda 14.05.2025 13:27
Yarda
https://neviditelnypes.lidovky.cz/politika/iniciativa-z-dechovsky-vyrazil-do-boje-proti-z.A250523_12… nový
Yarda 24.05.2025 08:25
Yarda
On bude rozdíl mezi "Z", vytvořené třeba v barvách Svatojiřské stuhy na srazu české odnože Nočních v… nový
L-Core 24.05.2025 19:10
L-Core
Pastrňák s tímhle číslem hraje už roky. nový
Wikan 24.05.2025 20:05
Wikan
Duchem slabi jedinci, jako je autor toho navrhu, mezi ruskym "Z" a "Z" ve slove ZOO nerozlisuji. Pro… nový
Jan Fiala 25.05.2025 06:39
Jan Fiala
…a jako bych to přivolal https://www.novinky.cz/clanek/koktejl-rizek-za-888-eura-nemecky-reznik-skli… nový
L-Core 25.05.2025 15:11
L-Core
Oni fakt v nemecku pocitaji: siebenundachtzig, heilhitler, neunundachtzig? Nekteri postizeni fakt ne… nový
Jan Fiala 25.05.2025 16:10
Jan Fiala
A číslo 18 také nic moc… :) poslední
L-Core 25.05.2025 16:42
L-Core

Zrejme budeme muset upravit abecedu a pul slovniku. Navrh Zdechovskeho v EU:

Podobně bychom měli podle lidovce přistupovat i k symbolice nynější agrese na Ukrajině. „Symbol Z, používaný ruskou armádou a jejími propagandisty, se stal synonymem pro vraždění, deportace civilistů, mučení a okupaci suverénního území," napsal Evropské komisi. Znak „Z“ se podle něho řadí po bok hákového kříže a sovětského srpu s kladivem.

Jen me zajima, jak se Zdechovsky, ktery tu agresi ocividne svym jmenem podporuje, prejmenuje.

jen me zajima, jak se Zdechovsky, ktery tu agresi ocividne svym jmenem podporuje, prejmenuje.

Mohl by se nechat přejmenovat na Ydechovský. To se přímo nabízí. Mám na PC nastavenou klábosnici QWERTY a když si sednu k PC co má nastaveno QWERTZ, než si na to zvyknu, pár Ydechovských vytvořím.
:beer:

V rámci spojování společnosti tu máme další Zdechovského výzvu:

Označujte ruské trolly a proruské kolaboranty hashtagem #Vatnik

Z pohledu Zdechlovského jsou ale proruští trolové a kolaboranti všichni, kteří nesouhlasí s názory koalice a "nestojí na správné straně"
Ale jen houšť. Všechna podobná prohlášení jen ukážou lidem, co jsou Zdechovští a další podobní zač.

...Z pohledu Zdechlovského jsou ale proruští trolové a kolaboranti všichni, kteří nesouhlasí s názory koalice a "nestojí na správné straně"...

Citát z klasika:
Zásada náboženská: Kdo není se mnou je proti mně.
Zásada politická: Kdo není se mnou je lump.

:beer::beer::beer::puff:

On bude rozdíl mezi "Z", vytvořené třeba v barvách Svatojiřské stuhy na srazu české odnože Nočních vlků - a "Z" ve slovech Znojmo, Zorro, ZOO, AZ Magazín atd. Nebo někde na stadióně Tribuna Z. Článek jsem nečetl.

Jinak, jednou na Tour de France měl náš Roman Kreuziger číslo dresu 88. To by se s toho někteří hledači závadových symbolů dnes asi osypali.

Duchem slabi jedinci, jako je autor toho navrhu, mezi ruskym "Z" a "Z" ve slove ZOO nerozlisuji. Pro ne predstavuje zlo to vlastni posmeno. A stejne jako bojuji tam, kde se odvazi (se sochami, s prejmenovani ulic), tak ted bojuji s pismenem. Nikdy nemuseli pracovat, ziji z penez svych rodicu nebo celoživotní politické kariéry.

Zpět do debat Přispět do debaty Nahoru