Dnes jsem skoro měl prů$er.
Dopoledne jsem šel nakoupit, oblékl jsem si čisté tričko. Ale vyděsil jsem se, když jsem si všiml, že mám na tričku písmeno "Z". Tak jsem se šel převléknout.
Sice to je reklamní tričko od téhle firmy
Ale vysvětlujte to chcimírům a dezolátům.
https://blog.idnes.cz/helenavlachova/propagace-komunismu-bude-trestna.Bg25060278
Co slibovali komunisti...
Slibem neurazíš. To dělají i demogratycké strany.
Jen co sliboval pan Havel když se ujímal moci.
Budou zakázané všechny politické strany co nebudou plnit své předvolební sliby?
Ale hlavně že je sranda.

Ty jako fanoušek komunistů ten rozdíl asi necítíš:
"slibujeme, že nebude kolektivizace a za dva roky tě kvůli odmítání kolektivizace zmlátíme a zavřeme"
"slibujeme, že nezvýšíme daně a za dva roky je zvýšíme, protože (…doplň nějaký hodící se dobrý či i smyšlený důvod)"
Alenka také dnes mlela pořád dokola o 12,5 mld jako o výnosu z trestné činnosti, přestože ji x krát vysvětlovali, že ten by mohl být (pokud by se jednalo o výnos z trestní činnosti, což já nevím) maximálně o několik řádů nižší. Ty miliardy se z toho vyklubaly vlivem času, kdy to leželo někde na policii či kde. Pro její publikum je ale lepší úderných 12 mld než zaprděných 12 mio; ještě by někdo mohl plácnout o 4x větší čapácké lumpárně a bylo by po efektu :)
BTW, Havel z titulu prezdinta se žádné moci neujímal, protože nemohl. Moc má vláda, ne prezident. Nejsme v USA.