A co já s tím? Dal jsi odkaz na svůj příspěvek. Co konkrétně se ti nelíbí na mých?
Takže je to otázka toho, co a komu věříš.
Tohle si psal, tudíž tim myslíš jakože jen to "komu" někdo věří a ne "čemu" ne?
Nerozumím, co se snažíš sdělit.
Jakože když napíšeš že jde o to komu a co věří tak tím se myslí jakože to že se dá věřit jen někomu co říká ale ne něčemu konkrétnímu. (Čemu)
Tak teď už v tom hledáš něco, co tam vůbec není. Klidně můžeš věřit v něco nebo něčemu, mně je to fuk.
Ale tím jak si psal "komu a co" tak tím si myslel to že lze věřit jen někomu a ne ničemu konkrétnímu ne? Nebo sem to jen pochopil špatně?
Samozřejmě, že jsi to pochopil špatně.
Ale podle toho jak si to napsal tak jakože nejde "něčemu" věřit jen "někomu" aspoň tak sem to pochopil.
To je právě to, co jsi pochopil špatně.
Obdivuji (nejen v tomto threadu) tvou výdrž
FSM
Mj. tomu, že jsi to zase ty.
Ono se dá v našem světě něčemu věřit?
To by ses divil, kolik lidí na světě věří tomu, že tady cokoliv komukoliv patří. A přitom máme všechno jen zapůjčené a to nanejvýš na dobu svého výskytu.
Souhlasím, i když to trošku vyvrací to, co napsal Prasak.
Jo to bylo před třiceti lety. Nyní když máme víc jak 50 pohlaví tak by ani Bolek nevěřil.
A to je právě trochu problém češtiny, že nerozlišuje (anglické) sex a gender. "Sex" je pořád dvojí, vrabec a pipina. Že si někdo nechá vrabce ufiknout či pipinu zašít, je věc jiná. A s vrtulí se tam dole také nikdo nenarodil. Oproti tomu "gender" je v hlavě.
Bolek mluví o orgánu, ne o rozpoložení dámy, to by mohlo zůstat stejné
Já věřím sobě.
Já věřím všemu. I tomu co nám naslibují politici před volbami.
Já věřím tomu, že nic není jisté. Teda kromě toho, že nejsi zrovna na Floridě.
Ale je přeci na každém komu/čemu bude věřit ne?
Někde to snad popírám?
Minule si něco takového psal.
To jsi zase něco špatně pochopil.
https://debaty.net/discussions/3180365-jak-overovat-informace#r3180367
A co já s tím? Dal jsi odkaz na svůj příspěvek. Co konkrétně se ti nelíbí na mých?
Tohle si psal, tudíž tim myslíš jakože jen to "komu" někdo věří a ne "čemu" ne?
Nerozumím, co se snažíš sdělit.
Jakože když napíšeš že jde o to komu a co věří tak tím se myslí jakože to že se dá věřit jen někomu co říká ale ne něčemu konkrétnímu. (Čemu)
Tak teď už v tom hledáš něco, co tam vůbec není. Klidně můžeš věřit v něco nebo něčemu, mně je to fuk.
Ale tím jak si psal "komu a co" tak tím si myslel to že lze věřit jen někomu a ne ničemu konkrétnímu ne? Nebo sem to jen pochopil špatně?
Samozřejmě, že jsi to pochopil špatně.
Ale podle toho jak si to napsal tak jakože nejde "něčemu" věřit jen "někomu" aspoň tak sem to pochopil.
To je právě to, co jsi pochopil špatně.
Obdivuji (nejen v tomto threadu) tvou výdrž
FSM
Mj. tomu, že jsi to zase ty.
Ono se dá v našem světě něčemu věřit?
To by ses divil, kolik lidí na světě věří tomu, že tady cokoliv komukoliv patří. A přitom máme všechno jen zapůjčené a to nanejvýš na dobu svého výskytu.
https://www.youtube.com/watch?v=Oienu1CpIHk
Asi tak.
Souhlasím, i když to trošku vyvrací to, co napsal Prasak.
Jo to bylo před třiceti lety. Nyní když máme víc jak 50 pohlaví tak by ani Bolek nevěřil.
A to je právě trochu problém češtiny, že nerozlišuje (anglické) sex a gender.
"Sex" je pořád dvojí, vrabec a pipina. Že si někdo nechá vrabce ufiknout či pipinu zašít, je věc jiná. A s vrtulí se tam dole také nikdo nenarodil.
Oproti tomu "gender" je v hlavě.
Bolek mluví o orgánu, ne o rozpoložení dámy, to by mohlo zůstat stejné
Nadpřirozeno je asi tady: https://twitter.com/IHuntUFOs/status/1647397575392391168
Věřím, že je to pravé, ale netuším, co to je.