Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Evropská unie rozhodla. Od roku 2035 nekoupíme žádné auto se spalovacím motorem

Evropská unie rozhodla. Od roku 2035 nekoupíme žádné auto se spalovacím motorem

Tak už jim je*lo úplně. Jako by nestačila zkušenost s "poručíme větru, dešti". Ne, fakt si lidstvo musí projít sebezkázou, jinak asi rozum nedostane.

Přechod komplet na elektroauta má tolik potíží, technických, finančních, sociálních, společenských..., že jeden neví, kde začít.

Jsou zobrazeny jen nové příspěvky. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Po pouhých čtyřech letech provozu tedy Tesly mají natolik závažné problémy, že s nimi téměř každý čt…
Jan Fiala 18.03.2025 17:32
Jan Fiala
Teslu nemá rád, podle mě to kvalitní auta nejsou a teď co předvádí Elon... Ale všeobecně nejde moc…
sharkjdd 24.03.2025 12:58
sharkjdd
Jestli na STK přijelo auto s powerbankou, tak se neprojití nedá divit :-)https://giphy.com/gifs/powe… poslední
L-Core 24.03.2025 13:44
L-Core

Teslu nemá rád, podle mě to kvalitní auta nejsou a teď co předvádí Elon...

Ale všeobecně nejde moc věřit tomu, co se píše na Autoforu ohledně elektro – jsou tam maniaci, kteří na to plivou za každou cenu. No a ono si stačí přečíst ten zdroj a nemýlil jsem se. :-D

Důvody, proč auto neprošlo, jsou naprosto směšný a snadno opravitelný (a nejspíš jsou v tom nizozemci nějací větší maniaci a jinde se to neřeší). Nejvíce aut neprošlo kvůli špatně nastaveným světlům, špatné pneumatiky (tlak, vzorek, opotřebení), stěrače... Vlastně v těch důvodech, proč Tesla neprošla, není snad ani jedna vážná konstrukční chyba. Článek je brak a zaměřen pro lidi bez kritického myšlení, kteří si neověří zdroj.

Zpět do debat Přispět do debaty Nahoru