Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Evropská unie rozhodla. Od roku 2035 nekoupíme žádné auto se spalovacím motorem

Evropská unie rozhodla. Od roku 2035 nekoupíme žádné auto se spalovacím motorem

Tak už jim je*lo úplně. Jako by nestačila zkušenost s "poručíme větru, dešti". Ne, fakt si lidstvo musí projít sebezkázou, jinak asi rozum nedostane.

Přechod komplet na elektroauta má tolik potíží, technických, finančních, sociálních, společenských..., že jeden neví, kde začít.

Jsou zobrazeny jen nové příspěvky. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
https://www.idnes.cz/auto/zpravodajstvi/stk-technicka-kontrola-brusel-evropska-komise-dokumenty.A250…
Yarda 24.04.2025 18:04
Yarda
Politici mají málo peněz a dále je potřeba podporovat korupci na STK. Už více jak 30 let tam nejezdí… poslední
nerady 24.04.2025 19:10
nerady

Politici mají málo peněz a dále je potřeba podporovat korupci na STK. Už více jak 30 let tam nejezdím. Auto dám do servisu a ať vše opraví a nechají udělat STK. Naposledy když jsem tam byl, tak na moji osobu poštval zaměstnanec policii. V té době jsem měl na autě tažné zařízení a při kontrole se zjistilo, že v zásuvce nejde "brzda". Byl jsem z STK propuštěn s tím, že mohu jezdit a do deseti dnů přijít na kontrolu s odstraněnou závadou. Odjel jsem na parkoviště lehl pod auto, nasadil zpět vypadlý kablík od brzdy a vrátil se před STK. Když na mě došla řada tak pracovník STK mi řekl, že kontrolu neprovede jelikož mu počítač ten samý den "nevezme" odstranění závady. No tak jsem zůstal stát před STK a blokoval ji až do příjezdu policie. Po popsání situace policie odjela, jelikož jsem žádný zákon neporušil. Nakonec se se mnou dohodli abych se tam stavěl druhý den a že mi tu STK dají. Od té doby tam nejezdím jelikož na tuto instituci mám názor, který by byl žalovatelný.:-)

Zpět do debat Přispět do debaty Nahoru