Pizza s pikantní chutí.
Dokážete pizzu jíst i bez pálivého? Jsem divný když tam musim mít vždy něco pikantního/páliveho?
Dokážete pizzu jíst i bez pálivého? Jsem divný když tam musim mít vždy něco pikantního/páliveho?
Předmět | Autor | Datum |
---|---|---|
A má pizza suverenitu? Co na to mezinárodní právo? Wikan 30.01.2021 22:17 |
Wikan | |
Ja zase nedokážem jesť pikantnú pizzu (a celkovo s výnimkou cesnaku pálivému príliš neholdujem. :-)… haseimpfeffer 30.01.2021 22:22 |
haseimpfeffer | |
Divný jsi i bez pizzy.:-) Karel04 30.01.2021 22:43 |
Karel04 | |
Ano dokážu. Vyhrál jsem něco? Prasak 30.01.2021 23:32 |
Prasak | |
Jo. Polo. L-Core 31.01.2021 08:14 |
L-Core | |
Tak to bude muset vyhrat jeste jednou, aby mel aspon jedno celo :-D gilhad 31.01.2021 09:29 |
gilhad | |
Dokážu, ale raději si objednám pikantní :D Jozeffk 22.02.2021 12:19 |
Jozeffk | |
Také si rád užívám pikantní, objednávám i speciální Chili už s vyšším obsahem capsaicinu ze čtyř kou… HPET 22.02.2021 16:22 |
HPET | |
Pozor na to co pises at tady z tebe taky neudelaji snoba. Pry pizza s opravdovym syrem a opecena dok… Al Capone 23.02.2021 00:04 |
Al Capone | |
Místní diskutér nemá problém pochopit, že někdy poslouží mražená pizza a jindy je příležitost dát si… poslední Moas 23.02.2021 05:42 |
Moas |
Zpět do debat Přispět do debaty Nahoru
A má pizza suverenitu? Co na to mezinárodní právo?
Ja zase nedokážem jesť pikantnú pizzu (a celkovo s výnimkou cesnaku pálivému príliš neholdujem. Dokonca aj zemiakové placky (bramboráky) si robím bez majoránky, lebo mi tam tá pikantnosť, ktorú tomu dodáva, jednoducho vadí.
Divný jsi i bez pizzy.
Ano dokážu. Vyhrál jsem něco?
Jo. Polo.
Tak to bude muset vyhrat jeste jednou, aby mel aspon jedno celo
Dokážu, ale raději si objednám pikantní :D
Také si rád užívám pikantní, objednávám i speciální Chili už s vyšším obsahem capsaicinu ze čtyř koutů světa (některé jsou lepší na grill, druhé do omáček) protože klasické slaboučké omáčky typu Tabasco, Harissa už na me moc nefunguje, ale poslední dobou kvuli zdraví musím brzdit.
Jinak to ovšem extremně neprehaním, udělat si kotletu na grilu a pak cítit jen pikantní a žádnou chut masa postradá smysl. Je potřeba najít tu spravnou rovnováhu. Narvat půl tabaska na pizzu a pak se hihoňet koho pálí víc, toto dělají děcka a nemá to nic společného s labužníky.
Pizzu si dokážu dát i jiný druh jak pikantní, záleží jaká pizza, jaké těsto, čím je posypaná.
Pizzou nemyslím to rozmražené těsto, nebo ten chlív ze supermarketu na které není ani opravdový sýr (jen vegetalni hmota ochucená C s příchutí ementálu nebo mozzarelly), ale čerstvá pizza z těsta s čerstvou zeleninou, sýrem a podobně chystaná na místě opečená v peci na dřevu.
Samozřejmě nemohu opominout čepované pivko nebo tři ať je to čím spláchnout.
PS: Když jsem byl v Jihlavě na vojně než mě převelili na Libavu, kousek od kasáren které byly hned vedle blazince byla taková restaurace-hospoda a za 100Kč (v roce 1999-2000) tam prodávaly tác pečených žeber, to byla lahůdka.
Doufam ze jeste existuje, jestli nekdy pojedu okolo, tak tam musim nakouknout.
Pozor na to co pises at tady z tebe taky neudelaji snoba. Pry pizza s opravdovym syrem a opecena dokonce v peci. Pro spravneho mistniho diskutera je mrazena pizza to nejlepsi
Místní diskutér nemá problém pochopit, že někdy poslouží mražená pizza a jindy je příležitost dát si plnohodnotnou. To jen někteří Al Pozéři nevidí za špičku vlastního nosu.