Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Croissant 7days

Fakt by mě zajímalo kdo si tohle může kupovat. Pokaždé když jsem si tenhle croissant v nouzi koupil tak nejen že vypadal otřesně, ale hlavně nebyl vůbec dobrý. Jak někdo tohle může vyměnit za pečivo z pekárny?

Předmět Autor Datum
Třeba kvůli tomu, že to ve špajzu vydrží a když nestihneš nakoupit pečivo a ráno valíš na šestou do…
Prasak 25.11.2020 17:09
Prasak
Tak pekárny jsou otevřené i před 6 ;-)
Al Capone 25.11.2020 17:18
Al Capone
Jasně, každej má obchod a pekárnu po cestě a má čas se tam zastavit a má čas to v práci sežrat. V na…
Prasak 25.11.2020 17:21
Prasak
Tak se zase uklidníme ;-)
Al Capone 25.11.2020 17:25
Al Capone
Jasně, děláš machra, jakej seš labužník a znalec, ale hovno víš, jak to v životě chodí. Je to prdel,… nový
Prasak 25.11.2020 18:27
Prasak
Tak znovu, uklidni se. Jinak nevím kde jsi na to přišel, že dělám machra a labužníka, jen jsem vyjád… nový
Al Capone 25.11.2020 18:40
Al Capone
Tvl jak můžeš vůbec žrát croissanty z místní pekárny, když se přece všeobecně ví, že nejlepší croiss… nový
Moas 25.11.2020 20:54
Moas
Jablka a hrušky.. nový
Al Capone 25.11.2020 20:57
Al Capone
Pozér.. nový
Moas 25.11.2020 20:59
Moas
To bych byl kdybych se tu povyšoval, že má člověk snídat v kavárně kde utratíš za snídani tolik co j… nový
Al Capone 25.11.2020 21:04
Al Capone
Gratuluji k objevu. Nenapadlo by mě, že někoho může vůbec napadnout srovnávat lokálně dostupné pečiv… nový
Moas unreg 25.11.2020 21:25
Moas unreg
Přesně tak, a navíc asi jsem povl, ale mě ten balenej chutná, mimochodem i ten (pečivo) s Alberta (t… nový
jezekhifi 08.12.2020 09:54
jezekhifi
Tak pekárny jsou otevřené i před 6 Většina obyvatel žije mimo Prahu; i v takový městě s deseti tisí…
Pavel 25.11.2020 17:48
Pavel
V Praze neznam jedinou pekarnu, ktera by mela otevreno pred sestou ranni. Nastesti chodim do prace n… nový
RedMaX 25.11.2020 21:43
RedMaX
Je chutný ale kvalitou je to plné konzervantů a barviv, a troška ovocné náplňe. Ale jako rezervu to… nový
Aboutjt 22.12.2020 20:50
Aboutjt
mimo Prahu;většinou otvírají až v sedm. U nás otvírají v 05:00.… nový
čumil old 08.12.2020 17:42
čumil old
Bydlím i pracuji v Praze a když mám ranní, tak jdu na šestou. A pekárna v metru? Od šesti... Naštěst… poslední
Mamko Tatić 24.12.2020 22:25
Mamko Tatić
Dlouho vydrží a můžeš si ho vzít na cestu. Ale máš pravdu, že klasické pečivo je mnohem chutnější nový
Enzo88 22.12.2020 15:29
Enzo88
Obcas beru velkej. Kdyz zapomenes, ze to ma byt krocan, tak jsou nektery naplne celkem dobry. nový
Dwane Dibbley 22.12.2020 16:53
Dwane Dibbley
Jo, spíš to brát jako trvanlivou buchtu. Já si to občas vezmu do práce, švihnu to do kufru s vercajk… nový
Prasak 22.12.2020 22:53
Prasak
Pecivo je na hovno, najis se a mas zas hlad. Navic ti to hovno dá (leda tuk :-)) nový
Sempron 22.12.2020 22:30
Sempron

Jasně, každej má obchod a pekárnu po cestě a má čas se tam zastavit a má čas to v práci sežrat. V naší fabrice jsou dělníci v 6 ráno na značkách a pokud ses nenažral zavčas, máš pešek. Někteří z domu vyjíždějí autem v 5 ráno, aby dojeli. To budou žrát za volantem?
Zkus někdy vytáhnout zadek z Cazjlogradu.

Gratuluji k objevu. Nenapadlo by mě, že někoho může vůbec napadnout srovnávat lokálně dostupné pečivo, které je druhý den suché a drobivé, s trvanlivým výrobkem, který vydrží ležet měsíce v regálu té nejzapadlejší vesnické večerky nebo v automatu výrobní firmy na periferii maloměsta, kde je jeho cílem posloužit hladovému člověku ve chvíli, když to potřebuje.
Kdo tu srovnává hrušky a jablka?

V Praze neznam jedinou pekarnu, ktera by mela otevreno pred sestou ranni. Nastesti chodim do prace na pul sedmou, takze si jsem schopen koupit po seste neco v pekarne. Souhlasim s tim, ze Croissant 7days je blitka a snist bych to dokazal asi jen jako nejvyssi nouzovku.
Treba ale mam tetu a ty to kupuju, odmita v covidove hystericke dobe cokoli nebaleneho a s timhle nema zadny problem, tak at si klidne posmakne. :-)

Bydlím i pracuji v Praze a když mám ranní, tak jdu na šestou. A pekárna v metru? Od šesti... Naštěstí mám většinou možnost si jít kolem 9h koupit něco do blízkého Alberta.¨
A k věci - jasně, že croissant v pytlíku není nějaká lahůdka, ale na rychlou sváču "s sebou" to je postačující. Takové "užitkové" jídlo.
A ano, mistr AlCapone je pozér a machýrek.

Zpět do debat Přispět do debaty Nahoru