
Croissant 7days
Fakt by mě zajímalo kdo si tohle může kupovat. Pokaždé když jsem si tenhle croissant v nouzi koupil tak nejen že vypadal otřesně, ale hlavně nebyl vůbec dobrý. Jak někdo tohle může vyměnit za pečivo z pekárny?
Třeba kvůli tomu, že to ve špajzu vydrží a když nestihneš nakoupit pečivo a ráno valíš na šestou do fachy, tak seš po ránu rád za něco do huby.
Nehraj si na fanjšmekra.
Tak pekárny jsou otevřené i před 6
Většina obyvatel žije mimo Prahu; i v takový městě s deseti tisíci obyv. nemusí být pekárna žádná a potraviny většinou otvírají až v sedm.
A přesně jak píše Prasak, do práce se běžně chodí na šestou.
V Praze neznam jedinou pekarnu, ktera by mela otevreno pred sestou ranni. Nastesti chodim do prace na pul sedmou, takze si jsem schopen koupit po seste neco v pekarne. Souhlasim s tim, ze Croissant 7days je blitka a snist bych to dokazal asi jen jako nejvyssi nouzovku.
Treba ale mam tetu a ty to kupuju, odmita v covidove hystericke dobe cokoli nebaleneho a s timhle nema zadny problem, tak at si klidne posmakne.
Je chutný ale kvalitou je to plné konzervantů a barviv, a troška ovocné náplňe. Ale jako rezervu to mít na horší časy je užitečne. Trvanlivost je až 3 roky.
Bydlím i pracuji v Praze a když mám ranní, tak jdu na šestou. A pekárna v metru? Od šesti... Naštěstí mám většinou možnost si jít kolem 9h koupit něco do blízkého Alberta.¨
A k věci - jasně, že croissant v pytlíku není nějaká lahůdka, ale na rychlou sváču "s sebou" to je postačující. Takové "užitkové" jídlo.
A ano, mistr AlCapone je pozér a machýrek.
Obcas beru velkej. Kdyz zapomenes, ze to ma byt krocan, tak jsou nektery naplne celkem dobry.
Jo, spíš to brát jako trvanlivou buchtu. Já si to občas vezmu do práce, švihnu to do kufru s vercajkem a když to nestihnu sežrat ten den, tak to tam počká, až budu mít hlad někdy jindy.
Pecivo je na hovno, najis se a mas zas hlad. Navic ti to hovno dá (leda tuk
)