Croissant 7days
Fakt by mě zajímalo kdo si tohle může kupovat. Pokaždé když jsem si tenhle croissant v nouzi koupil tak nejen že vypadal otřesně, ale hlavně nebyl vůbec dobrý. Jak někdo tohle může vyměnit za pečivo z pekárny?
Fakt by mě zajímalo kdo si tohle může kupovat. Pokaždé když jsem si tenhle croissant v nouzi koupil tak nejen že vypadal otřesně, ale hlavně nebyl vůbec dobrý. Jak někdo tohle může vyměnit za pečivo z pekárny?
Zpět do debat Přispět do debaty Nahoru
Třeba kvůli tomu, že to ve špajzu vydrží a když nestihneš nakoupit pečivo a ráno valíš na šestou do fachy, tak seš po ránu rád za něco do huby.
Nehraj si na fanjšmekra.
Tak pekárny jsou otevřené i před 6
Jasně, každej má obchod a pekárnu po cestě a má čas se tam zastavit a má čas to v práci sežrat. V naší fabrice jsou dělníci v 6 ráno na značkách a pokud ses nenažral zavčas, máš pešek. Někteří z domu vyjíždějí autem v 5 ráno, aby dojeli. To budou žrát za volantem?
Zkus někdy vytáhnout zadek z Cazjlogradu.
Tak se zase uklidníme
Jasně, děláš machra, jakej seš labužník a znalec, ale hovno víš, jak to v životě chodí. Je to prdel, dopokaváď se staráš akorát sám o sebe.
Tak znovu, uklidni se.
Jinak nevím kde jsi na to přišel, že dělám machra a labužníka, jen jsem vyjádřil názor, že tohle je hnus přičemž člověk má možnost za stejnou cenu si nakoupit lepší variantu.
Tvl jak můžeš vůbec žrát croissanty z místní pekárny, když se přece všeobecně ví, že nejlepší croissanty dělá Lune Croissanterie.
Zhruba takovou hodnotu má tvůj příspěvek.
Jablka a hrušky..
Pozér..
To bych byl kdybych se tu povyšoval, že má člověk snídat v kavárně kde utratíš za snídani tolik co jinde za večeři. Já se bavím o pečivu za 12 korun které je zkrátka lepší čerstvé.
Gratuluji k objevu. Nenapadlo by mě, že někoho může vůbec napadnout srovnávat lokálně dostupné pečivo, které je druhý den suché a drobivé, s trvanlivým výrobkem, který vydrží ležet měsíce v regálu té nejzapadlejší vesnické večerky nebo v automatu výrobní firmy na periferii maloměsta, kde je jeho cílem posloužit hladovému člověku ve chvíli, když to potřebuje.
Kdo tu srovnává hrušky a jablka?
Přesně tak, a navíc asi jsem povl, ale mě ten balenej chutná, mimochodem i ten (pečivo) s Alberta (ten přímo zbožnuji).
Většina obyvatel žije mimo Prahu; i v takový městě s deseti tisíci obyv. nemusí být pekárna žádná a potraviny většinou otvírají až v sedm.
A přesně jak píše Prasak, do práce se běžně chodí na šestou.
V Praze neznam jedinou pekarnu, ktera by mela otevreno pred sestou ranni. Nastesti chodim do prace na pul sedmou, takze si jsem schopen koupit po seste neco v pekarne. Souhlasim s tim, ze Croissant 7days je blitka a snist bych to dokazal asi jen jako nejvyssi nouzovku.
Treba ale mam tetu a ty to kupuju, odmita v covidove hystericke dobe cokoli nebaleneho a s timhle nema zadny problem, tak at si klidne posmakne.
Je chutný ale kvalitou je to plné konzervantů a barviv, a troška ovocné náplňe. Ale jako rezervu to mít na horší časy je užitečne. Trvanlivost je až 3 roky.
U nás otvírají v 05:00.
Bydlím i pracuji v Praze a když mám ranní, tak jdu na šestou. A pekárna v metru? Od šesti... Naštěstí mám většinou možnost si jít kolem 9h koupit něco do blízkého Alberta.¨
A k věci - jasně, že croissant v pytlíku není nějaká lahůdka, ale na rychlou sváču "s sebou" to je postačující. Takové "užitkové" jídlo.
A ano, mistr AlCapone je pozér a machýrek.
Dlouho vydrží a můžeš si ho vzít na cestu. Ale máš pravdu, že klasické pečivo je mnohem chutnější
Obcas beru velkej. Kdyz zapomenes, ze to ma byt krocan, tak jsou nektery naplne celkem dobry.
Jo, spíš to brát jako trvanlivou buchtu. Já si to občas vezmu do práce, švihnu to do kufru s vercajkem a když to nestihnu sežrat ten den, tak to tam počká, až budu mít hlad někdy jindy.
Pecivo je na hovno, najis se a mas zas hlad. Navic ti to hovno dá (leda tuk )