Mauricius
Zdravím, někdo kdo byl na tomto ostrově a může se podělit o zážitky, zkušenosti, tipy apod?
Zdravím, někdo kdo byl na tomto ostrově a může se podělit o zážitky, zkušenosti, tipy apod?
Předmět | Autor | Datum |
---|---|---|
..deset dní a nikdo nepíše.
Sice neporadím, nikdy jsem tam nebyl a určitě se tam nechystám, ale...… L-Core 30.01.2019 20:37 |
L-Core | |
Mas pravdu tak tohle tema klidne smaz :-) Al Capone 04.02.2019 21:36 |
Al Capone | |
Já tam byl, jen je to dlouho, tak deset dní čekám na někoho, kdo si vzpomene na víc postřehů. :-) poslední Potkan007 05.02.2019 17:20 |
Potkan007 | |
Na Mauriciu je krásně!Tam jsem taky nebyl.]:) Karel04 01.02.2019 12:14 |
Karel04 | |
Já jsem si to ještě nestihl najít ani na mapě... IQ37 01.02.2019 23:30 |
IQ37 | |
Já si to teď našel a něco jsem si o tom i přečetl... prý je tam vlhko a teplo, nic pro mě. Já se rad… Moas 05.02.2019 06:47 |
Moas | |
Lépe po smrti, než nikdy. :-) IQ37 05.02.2019 13:10 |
IQ37 | |
- Nebyl jsem primo na Mauricius, ale nakou dobu jsem byl na Reunion coz je kousek vedle s jednim FR… XoXoChanel 05.02.2019 11:58 |
XoXoChanel |
Zpět do debat Přispět do debaty Nahoru
..deset dní a nikdo nepíše.
Sice neporadím, nikdy jsem tam nebyl a určitě se tam nechystám, ale... kdyby sis to rozmyslel a místo na Mauricius zamířil do termálu v Podhajské, klidně se ptej
(thready bez odpovědi vypadají blbě )
Mas pravdu tak tohle tema klidne smaz
Já tam byl, jen je to dlouho, tak deset dní čekám na někoho, kdo si vzpomene na víc postřehů.
Na Mauriciu je krásně!Tam jsem taky nebyl.
Já jsem si to ještě nestihl najít ani na mapě...
Já si to teď našel a něco jsem si o tom i přečetl... prý je tam vlhko a teplo, nic pro mě. Já se radši vydám někam do Norska. Tedy až splatím hypotéku, takže někdy po smrti...
Lépe po smrti, než nikdy.
- Nebyl jsem primo na Mauricius, ale nakou dobu jsem byl na Reunion coz je kousek vedle s jednim FR kolegou co z tama pochazi, respektivne jeho rodina.
- Na Maurice jsem nejel, ale bude to tam vypadat podobne, kdybych tam jel, tak bych jsem mrkl asi tu jejich sopku, nic jiného zajimavého az na "temple" (u Lac sacré / svaté jezero), jeden vodopad a bili RUM tam zrejme nebude. Uz i Reunion jsem mel projitou za 3 dny, mali to je..
* Co je tam hezké jsou kokosové plaze, jinak se pujdes podivat asi na sopku, co budes delat urcite, budes hodne chodit "takze hlavne dobry boty ! ". Jestli si tam jdes jen odpocinout, tak staci jen zabky na plaz.
PS: Co je pro turisty, funguje vsude stejne, at ses ve spanelsku, v italii nebo na Mauris : Vecerni blikaci bary, stanky kde v kazdém prodavaji tricka Maurice, plazové lehatka, 5**** hotely , cizinci a odpadky. Ve meste mrknes "marché" (trhy), pak pujdes na sever ostrova a za dva dny nemas co delat. V kazdém pripade, jestli chces opravdu neco videt, bez co nejdal od turistu.