Mauricius
Zdravím, někdo kdo byl na tomto ostrově a může se podělit o zážitky, zkušenosti, tipy apod?
Zdravím, někdo kdo byl na tomto ostrově a může se podělit o zážitky, zkušenosti, tipy apod?
Předmět | Autor | Datum |
---|---|---|
..deset dní a nikdo nepíše.
Sice neporadím, nikdy jsem tam nebyl a určitě se tam nechystám, ale...… L-Core 30.01.2019 20:37 |
L-Core | |
Já tam byl, jen je to dlouho, tak deset dní čekám na někoho, kdo si vzpomene na víc postřehů. :-) poslední Potkan007 05.02.2019 17:20 |
Potkan007 | |
Na Mauriciu je krásně!Tam jsem taky nebyl.]:) Karel04 01.02.2019 12:14 |
Karel04 | |
Já jsem si to ještě nestihl najít ani na mapě... IQ37 01.02.2019 23:30 |
IQ37 | |
Já si to teď našel a něco jsem si o tom i přečetl... prý je tam vlhko a teplo, nic pro mě. Já se rad… nový Moas 05.02.2019 06:47 |
Moas | |
Lépe po smrti, než nikdy. :-) nový IQ37 05.02.2019 13:10 |
IQ37 | |
- Nebyl jsem primo na Mauricius, ale nakou dobu jsem byl na Reunion coz je kousek vedle s jednim FR… nový XoXoChanel 05.02.2019 11:58 |
XoXoChanel |
Zpět do debat Přispět do debaty Nahoru
..deset dní a nikdo nepíše.
Sice neporadím, nikdy jsem tam nebyl a určitě se tam nechystám, ale... kdyby sis to rozmyslel a místo na Mauricius zamířil do termálu v Podhajské, klidně se ptej
(thready bez odpovědi vypadají blbě
)
Já tam byl, jen je to dlouho, tak deset dní čekám na někoho, kdo si vzpomene na víc postřehů.
Na Mauriciu je krásně!Tam jsem taky nebyl.![]:)](//common4.poradna.net/images/smiley/evilsmile.gif)
Já jsem si to ještě nestihl najít ani na mapě...
Já si to teď našel a něco jsem si o tom i přečetl... prý je tam vlhko a teplo, nic pro mě. Já se radši vydám někam do Norska. Tedy až splatím hypotéku, takže někdy po smrti...
Lépe po smrti, než nikdy.
- Nebyl jsem primo na Mauricius, ale nakou dobu jsem byl na Reunion coz je kousek vedle s jednim FR kolegou co z tama pochazi, respektivne jeho rodina.
- Na Maurice jsem nejel, ale bude to tam vypadat podobne, kdybych tam jel, tak bych jsem mrkl asi tu jejich sopku, nic jiného zajimavého az na "temple" (u Lac sacré / svaté jezero), jeden vodopad a bili RUM tam zrejme nebude. Uz i Reunion jsem mel projitou za 3 dny, mali to je..
* Co je tam hezké jsou kokosové plaze, jinak se pujdes podivat asi na sopku, co budes delat urcite, budes hodne chodit "takze hlavne dobry boty ! ". Jestli si tam jdes jen odpocinout, tak staci jen zabky na plaz.
PS: Co je pro turisty, funguje vsude stejne, at ses ve spanelsku, v italii nebo na Mauris : Vecerni blikaci bary, stanky kde v kazdém prodavaji tricka Maurice, plazové lehatka, 5**** hotely , cizinci a odpadky. Ve meste mrknes "marché" (trhy), pak pujdes na sever ostrova a za dva dny nemas co delat. V kazdém pripade, jestli chces opravdu neco videt, bez co nejdal od turistu.