Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Mauricius

- Nebyl jsem primo na Mauricius, ale nakou dobu jsem byl na Reunion coz je kousek vedle s jednim FR kolegou co z tama pochazi, respektivne jeho rodina.
- Na Maurice jsem nejel, ale bude to tam vypadat podobne, kdybych tam jel, tak bych jsem mrkl asi tu jejich sopku, nic jiného zajimavého az na "temple" (u Lac sacré / svaté jezero), jeden vodopad a bili RUM tam zrejme nebude. Uz i Reunion jsem mel projitou za 3 dny, mali to je..
* Co je tam hezké jsou kokosové plaze, jinak se pujdes podivat asi na sopku, co budes delat urcite, budes hodne chodit "takze hlavne dobry boty ! ". Jestli si tam jdes jen odpocinout, tak staci jen zabky na plaz.

PS: Co je pro turisty, funguje vsude stejne, at ses ve spanelsku, v italii nebo na Mauris : Vecerni blikaci bary, stanky kde v kazdém prodavaji tricka Maurice, plazové lehatka, 5**** hotely , cizinci a odpadky. Ve meste mrknes "marché" (trhy), pak pujdes na sever ostrova a za dva dny nemas co delat. V kazdém pripade, jestli chces opravdu neco videt, bez co nejdal od turistu.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat