Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Jak jste přestali kouřit?

Ahoj. Je mi 21 let, kouřím asi tak cca od 16 a za těch pár let jsem to vyhoupl až na takovej level že dávám asi 20-35 za den. Chtěl bych přestat kvůli přítelkyni a kvůli práci ale potřeboval bych poradit nejlépe osobní zkušenosti protože co jsem si pročítal např kourenizabiji.cz apod. tak to jsou takový odborný řeči který mi k ničemu asi nebudou. Co vám k tomu pomohlo? Fungujou ty spreje, žvejky nebo náplasti s nikotinem a podobné věci? Kdo se s tím setkal určitě je vás spousta tak prosím o vaše rady. :-) děkuji

Jsou zobrazeny jen nové příspěvky. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Já jsem to zvládl pomocí tohodle návodu: http://www.dwich.cz/cs/obsah/jak-prestat-kourit-behem-21-d…
Redsnake 14.06.2017 13:21
Redsnake
Ten server z toho kouření asi zdechnul. Nejede. :-) Ta "rajčata" jsou nějaký oficiální recept, nebo… nový
IQ37 14.06.2017 15:08
IQ37
Ja som prestal kvoli zdravotnym dovodom, prve dni trochu pomozu naplasti ale ak ich nepotrebujes tak… poslední
MM.. 14.06.2017 22:11
MM..

Já jsem to zvládl pomocí tohodle návodu:

http://www.dwich.cz/cs/obsah/jak-prestat-kourit-behem-21-dni/

a rok nekouřil. Pak jsem opět podlehl na silvestra a hulím dál. Tehdy mi dost pomohly nikotinové žvýkačky, které dokázaly vytrhnout trn z paty když to na mě přišlo. Když nekouřím, jsem nepříjemnej jako prdel, takže s tímhle se to dalo zvládnout.

EDIT: Ještě v případě nouze se mi osvědčily rajčata. Mám je rád i jen tak, tak jsem je tlačil při slabších chvilkách.

Ja som prestal kvoli zdravotnym dovodom, prve dni trochu pomozu naplasti ale ak ich nepotrebujes tak to nepouzivaj moze to sposobit aj alergie, nutkanie na cigaertu budes mat urcite, ja som tyzdne este chodil na balkon a najprv len zapalenu cigaretu udrziaval, potom som povedal ze to nema vyznam palit cigarety zbytocne bez vdychovania tak som potom chodil na ten balkon si len posediet a pozerat sa vonku jak je pekne, a isiel zas dnu, bez cigarety.
Po par tyzdnoch ked si telo odvykne od chemickej sracky budes omnoho kludnejsi a mne najviac pomaha to ze mam radost z toho ze nefajcim, som na to hrdy. To mi pomaha aj prekonavat pripadne nutkania (to nastane obcas napr. prides niekde na stanicu a akurat ti ujde vlak atd nutkanie dostanes, vtedy bud si poveim ze ja mam z toho radost a som hrdy ze nehulim a za druhe vymyslim si inu cinnost napr. idem na na tej stanici hladat kaviaren a dam si nejaku kavu a pokecam s barmanom apod a ne hulit). Po case (mesiace) uz potom nutkanie nastava len velmi zriedka a da sa to v mysli hned "zahodit" a rozmyslat/riesit ine veci. Prestan cim skor, budes sa citit lepsie.

Zpět do debat Přispět do debaty Nahoru