Zmazaný účet a neustále mazání mých příspěvků.
Můžete mi prosím vysvětlit, proč mi někdo z administrátorů neustále maže příspěvky a proč byl můj účet smazán? Pokud to bude pokračovat, tak vám zahltím příspěvky na Facebooku a Twitteru. Chci vědět, co se děje a proč se to děje.
Taky se mi něco takového občas stává. Beru to tak, že někdo tu diskusní stránku založil, vede, asi ho to stojí nějaké peníze a má právo určit kdo bude mít přístup a kdo ne.

Bylo by dobré, kdyby sdělil, proč mne nepřipustí, ale jeho povinnost to není.
Jednou když jsem ještě mohl diskutovat pod články na iDnes a nemusel jsem se k registraci sdělovat PIN své platební karty a velikost podprdy své manželky úředně ověřený notářem jsem k článku o stavebnici Merkur dal příspěvek s odkazem na zajímavou stránku. V odkazu bylo slovo K.R.E.Teni (dohromady a bez teček), příspěvek byl smazaný. Ale když jsem se obrátil na admina že ta stránka existuje a o Merkuru se tam píše, tak se můj příspěvek v diskusi objevil
Ale to je světlá výjimka.
Třeba tvé příspěvku maže jen nějaký robot a omylem.
U něho je ten "omyl" už dlouhotrvající a on moc dobře ví, že to omyl není. Bylo mu to vysvětlováno už mnohokrát, ale je to marný.
Co to zase píšeš nesmysly? Proč by mi mělo být něco vysvětlováno, když jsem nic neprovedl a jsem tu nováček. Nechápu, proč tu zaměstnávají takové lidi, když si admini můžou mazat příspěvky a účty bez důvodu. Tohle se nedělá. Admin nemá právo mi mazat účet a příspěvky bezdůvodně.
...Admin nemá právo mi mazat účet a příspěvky bezdůvodně...

Já bych mu to právo neupíral. Ty asi taky rozhodneš koho si pustíš do svého bytu a koho ne a nemusíš zdůvodňovat proč.
Jinak jsem už podal na info poradnu stížnost. Uvidíme, jak se to bude řešit.
Stejně jako v předchozích třiadvaceti či kolika případech, topné těleso.
Já jsem tu nikdy neměl takový nick „topné těleso“. To si s někým pleteš. Víš?
A jak víš, že to "topné těleso" je zrovna nick? Mohl to být klidně povzdech, jako když tu někdo napíše "zasraný prázdniny".
My víme, že vysíráš, ty víš, že vysíráš, ale očividně s tebou nikdo nechce chodit ven, tak jdeš srát někoho online.
Nikdy jsem tu neměl žádný nick „topné těleso“, takže nevím, jaké kraviny tu píšeš.
Když tě tu nemají rádi ani pod jiným nickem, tak sem nelez a najdi si jinou poradnu nebo forum. Tam kde tě neznají. Když se tam budeš chovat normálně a bez vyhrožování, tak tě mazat nebudou. Jak jednoduché.
Tak mě mají nechat moje příspěvky na pokoji. Já se pod jiným nickem nevydávám, víš? A laskavě mi neposílej do prdele.
Chápeš, že kdyby ses choval normálně, tak tě na pokoji nechají?
Včera jsem poradil lidem a moje příspěvky byly všechny smazané, přitom jsem nic neporušil. Následně mi smazali účet. A dneska taky psal příspěvky a ty jí také smazali. Tak mi zase podívej co jsi napsal.
Sám se podívej, co jsi napsal, moc logiky a smyslu ty věty nedávají. Nebo spíš to zavinila ta AI, co ti to dává dohromady. Ale chápu, kdybys to psal sám jako jsi tu kdysi perlil, tak by se to nedalo číst vůbec.![]:)](https://static.poradna.net/images/smiley/evilsmile.gif)
Já AI nepoužívám, píšu normálně na klávesnici, víš. A ty nevíš, že ty příspěvky jdou ověřit, jestli jsou skutečně napsané na klávesnici, nebo vymyšlené od AI.
Tím hůř, takže za ty nelogické věty nemůže nějaká AI, ale ty sám. Přečti si je pořádně a najdi chyby, jestli to zvládneš.
Já žádné chyby ve větách nedělám, jenom ty se umíš tady předvádět.
Jistě, jsi dokonalý, tak mně laikovi zkus nějak vysvětlit, co znamená třeba to tvoje Tak mi zase podívej nebo psal příspěvky a ty jí také smazali. Logiku jsem v tom žádnou nenašel. Naštěstí jsme v debatách, kde se debatovat může, v poradnách by to už byl trolling.
?????????