Zmazaný účet a neustále mazání mých příspěvků.
Můžete mi prosím vysvětlit, proč mi někdo z administrátorů neustále maže příspěvky a proč byl můj účet smazán? Pokud to bude pokračovat, tak vám zahltím příspěvky na Facebooku a Twitteru. Chci vědět, co se děje a proč se to děje.
Taky se mi něco takového občas stává. Beru to tak, že někdo tu diskusní stránku založil, vede, asi ho to stojí nějaké peníze a má právo určit kdo bude mít přístup a kdo ne.

Bylo by dobré, kdyby sdělil, proč mne nepřipustí, ale jeho povinnost to není.
Jednou když jsem ještě mohl diskutovat pod články na iDnes a nemusel jsem se k registraci sdělovat PIN své platební karty a velikost podprdy své manželky úředně ověřený notářem jsem k článku o stavebnici Merkur dal příspěvek s odkazem na zajímavou stránku. V odkazu bylo slovo K.R.E.Teni (dohromady a bez teček), příspěvek byl smazaný. Ale když jsem se obrátil na admina že ta stránka existuje a o Merkuru se tam píše, tak se můj příspěvek v diskusi objevil
Ale to je světlá výjimka.
Třeba tvé příspěvku maže jen nějaký robot a omylem.
U něho je ten "omyl" už dlouhotrvající a on moc dobře ví, že to omyl není. Bylo mu to vysvětlováno už mnohokrát, ale je to marný.
Co to zase píšeš nesmysly? Proč by mi mělo být něco vysvětlováno, když jsem nic neprovedl a jsem tu nováček. Nechápu, proč tu zaměstnávají takové lidi, když si admini můžou mazat příspěvky a účty bez důvodu. Tohle se nedělá. Admin nemá právo mi mazat účet a příspěvky bezdůvodně.
...Admin nemá právo mi mazat účet a příspěvky bezdůvodně...

Já bych mu to právo neupíral. Ty asi taky rozhodneš koho si pustíš do svého bytu a koho ne a nemusíš zdůvodňovat proč.
Jinak jsem už podal na info poradnu stížnost. Uvidíme, jak se to bude řešit.
Stejně jako v předchozích třiadvaceti či kolika případech, topné těleso.
Já jsem tu nikdy neměl takový nick „topné těleso“. To si s někým pleteš. Víš?
A jak víš, že to "topné těleso" je zrovna nick? Mohl to být klidně povzdech, jako když tu někdo napíše "zasraný prázdniny".
My víme, že vysíráš, ty víš, že vysíráš, ale očividně s tebou nikdo nechce chodit ven, tak jdeš srát někoho online.
Nikdy nebyl topné těleso, jako nikdy nebyl ten lukas2065, co to tu založil, on je přece lukas2066, co s tím svým skorojmenovcem nemá vůbec ni společného.
Kromě mdlého rozumu. A koukám že změny nicků ho stále baví.
Do pátku má čas se k tomu administrátor vyjádřit, proč mi maže příspěvky. Pokud ne, v sobotu podám trestní oznámení. Toto není vyhrožování, ale upozornění.
Fajn, podej. Aspoň budeme znát tvé jméno a adresu.
Když se k tomu administrátor vyjádří, tak na nikoho podávat nic nebudu. To bude záležet na administrátorovi, jak se k tomu vyjádří.
Víš moc dobře, že se vyjadřovat nebude.
Když se k tomu administrátor vyjádří a omluví se, že už nebude mazat příspěvky, tak žádné oznámeni nebude. To bude záležet na administrátorovi.
Jen jdi a dej ho. Trestní oznámení se podává při podezření na trestný čin. Jaký nastal tady? A tentokrát se můžeš poradit s AI.
???????
Jak může někdo být takhle tupý, to je mi záhadou.
???????
Umíš taky něco jinýho?
???????