Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Brambory

Poslední dobou se v obchodech objevují hnusné brambory a většinou z družstva bramko. Slyšel sem že některá družstva dovážejí z polska a vydávají za své a nedivil bych se že i s ua . Když jich je tolik a z jednoho družstva to podle mě není schopno vypěstovat takové množství. (hospodářská soutěž nic? monopol?) a jsou to brambory varný typ D tedy krmné . By mně zajímalo jestli starej má taky takový. To je hnus co prodavaj

Předmět Autor Datum
Jakej "starej"? Opravdu to v obchodech prodávají jako varný typ D? Podle Google se typ D v obchodech…
L-Core 22.07.2026 18:12
L-Core
V obchodech je uvaděno varný typ a,b,c. Ale kvalitou to odpovídá d. Když koupit 2kg balení a vyhodim…
radyvpc 22.07.2026 18:22
radyvpc
ABC nemá nic společného s kvalitou, ale s vlastnostmi brambor. Každý se hodí pro něco jiného. A když…
Wikan 22.07.2026 19:51
Wikan
Samozřejmě chodím po různých krámech. jednota po tom co to převzal šmejd hb tam u veškerého ovoce a…
radyvpc 22.07.2026 20:33
radyvpc
Tak nechoď nakupovat do jednoty.
Wikan 22.07.2026 21:05
Wikan
však chodím i jinam. ( asi to bude i účel proč chce křidýlko zlikvidovat jednotu) poslední
radyvpc 22.07.2026 21:16
radyvpc
Já kupuji brambory na náměstí co je tam prodávají trhovkyně, na jednu jsem si zvykl, říkám jí (ale j…
Yarda 22.07.2026 20:16
Yarda

Já kupuji brambory na náměstí co je tam prodávají trhovkyně, na jednu jsem si zvykl, říkám jí (ale jen doma) "paní Bramborová". Pokud to mohu posoudit, brambory od ní jsou kvalitnější než ty co občas nosím z hyperqelbu. Jestli je dražší zatím neřeším.
:beer:

Zpět do debat Přispět do debaty Nahoru