Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Proč nám to "sakra" ti hospodští dělají

Tak jsem po dlouhé době byl na horách v Krkonoších.
Jídlo předražené, většinou smažené... Obsluha se tváří, že je otravujeme. A platit kartou? Na to rovnou zapomeňte.
Dokonce se nám stalo, že celý stůl si objednal jídlo a "Kofolu" (úplně cizí lidi u stolu :-) )
A teď slyším... je to nějaké naředěné... tak se ozvu: Není to jenom vyprchané? Ochutnám a fakt, že jo, mdlá chuť Kofoly, téměř bez bublinek.
Mají to za potřebí? A může mi někdy vysvětlit, jak to je technicky vůbec možné, když Kofola je v sudu? Že by přimíchávali na ventilu vodu?
No, a pán u stolu říká: Běžte se podívat do Polska. Jiné služby, ceny a ten přístup! Co popisoval, tak to znám "pouze" ze zahraničí (i když výjimky se najdou i u nás).
Když na lyže, tak jedině Rakousko, Itálie.
Holt, opět si dáme pauzu od českých hor.

Jsou zobrazeny jen nové příspěvky. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Jak víš, že ta Kofola byla v sudu? Jsou hospody, kde to přelévají z PETek.
Wikan 26.02.2025 16:36
Wikan
Jsou hospody, kde to přelévají z PETek. To se mi vybavila reportáž o hospodě, kde místo točené Plzn… nový
host 27.02.2025 08:16
host
Jojo, to jsem viděl. nový
FixExa 27.02.2025 17:16
FixExa
Myslím si, že to bylo takhle: Buď tam ta pípa byla na oko a lije to z petek + voda ve sklenici. Neb… nový
FixExa 27.02.2025 17:17
FixExa
Pokud vím tak Kofolu postihly povodně.:-D poslední
nerady 27.02.2025 18:12
nerady

Zpět do debat Přispět do debaty Nahoru