
Proč nám to "sakra" ti hospodští dělají
Tak jsem po dlouhé době byl na horách v Krkonoších.
Jídlo předražené, většinou smažené... Obsluha se tváří, že je otravujeme. A platit kartou? Na to rovnou zapomeňte.
Dokonce se nám stalo, že celý stůl si objednal jídlo a "Kofolu" (úplně cizí lidi u stolu )
A teď slyším... je to nějaké naředěné... tak se ozvu: Není to jenom vyprchané? Ochutnám a fakt, že jo, mdlá chuť Kofoly, téměř bez bublinek.
Mají to za potřebí? A může mi někdy vysvětlit, jak to je technicky vůbec možné, když Kofola je v sudu? Že by přimíchávali na ventilu vodu?
No, a pán u stolu říká: Běžte se podívat do Polska. Jiné služby, ceny a ten přístup! Co popisoval, tak to znám "pouze" ze zahraničí (i když výjimky se najdou i u nás).
Když na lyže, tak jedině Rakousko, Itálie.
Holt, opět si dáme pauzu od českých hor.
Myslím si, že to bylo takhle:
Buď tam ta pípa byla na oko a lije to z petek + voda ve sklenici.
Nebo pípa + voda ve sklenici.
A poslední varianta, že to vůbec nebyla Kofola (spíš bych řek, že jo, ale říznutá).
Pokud vím tak Kofolu postihly povodně.