Je možné blokovat uživatele?
Chci se zeptat jestli je v této poradně možné blokovat uživate.
Nemyslím tím možnost, že by admini dali někomu ban atp.
Myslím tím, že já jako registrovaná uživatelka si sama pro sebe zablokuji, že neregistrovaný uživatel nemůže vůbec otevřít můj dotaz.
Dále pokud si zablokuji registrovaného uživatele tak ten si můj dotaz otevřít může ale nemůže nijak reagovat.
Je toto nějak možné v této poradně?
Děkuji.
Pokud vím, tak ne.
A bylo by špatné něco takového udělat?
A nebo to na fóru není technicky možné?
Špatné by to nebylo. Ale byl by to velký zásah do enginu a nemyslím si, že by se do toho Losové (tvůrci enginu) pouštěli - obzvláště v době, kdy Poradna má to nejlepší už dávno za sebou (tohle je obecný trend na internetu, lidé komunikují spíše jinými kanály). Navíc náklady na provoz rostou, reklamy lidé blokují…
Pocekaj tak rok a nebudes uz taketo veci riesit.
Co tím naznačuješ? Že poradna nebude a nebo, že se naučím některy uživatele ignorovat?
Tipnu bych si, že A je správně.
1.1 sa k tomu vyjadrim, asi spravim video nech to nemusim rozpisovat.
20 let, mladické nadšení už odeznělo. Se nedivím.
No tak na to si počkám.
Flegu, bacha! Na šíření poplašné zprávy jsou paragrafy....
A nestačí toho uživatele jen ignorovat? Nečíst, nereagovat - pak ho to přestane bavit.
Ber to jako training do reálného života - taky nemůžeš lidi vymazat, i když denně potkáš několik blbců.
Máš pravdu. Musím změnit přístup k těm ichtylům.
Ale pro mě, s mojím východňárským původem, to bude trochu těžší.
Pokud mě někdo přirovnává k cigánce, tak bych mu to vysvětlila tak, že by měl noční stihy ještě 5 let po tom.
No vysvětlila bych mu to ihned ale jsem jen běžný uživatel takže nevidím jeho celou IP.
↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓
A fleg ať mi nedělá zbytečny nervy !!!!!
I kdybys viděla celou, tak ti to k ničemu nebude.
Na toto téma se nechci vůbec bavit.
Lidé jsou různé, některé jsou blbé.
Na internetu se někdy sejde takový výkvět ynteygentse, že je to na poblití. Tak si z toho nic nedělej.